• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebek

yildiz4444

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2024
59
5
1
35
merhaba herkese ankarada tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz devlet hastanesinde doktor ve hastane tavsiyesi lazim acilen hic bilgim yok erkek infertilesi konusunda iyi olan bildiginiz varsa paylasabilirmisiniz

merhaba herkese ankarada tup bebek yaptirmayi dusunuyoruz devlet hastanesinde doktor ve hastane tavsiyesi lazim acilen hic bilgim yok erkek infertilesi konusunda iyi olan bildiginiz varsa paylasabilirmisiniz
Şehir hastanelerini bir araştır istersen birde Gazi üniversitesi hastanesi

Şehir hasteneleri normal devlet hastenelerine göre daha iyi diye biliyorum bi araştırın isterseniz

Şehir hasteneleri normal devlet hastenelerine göre daha iyi diye biliyorum bi araştırın isterseniz
aradim bi kac yeri sordum da doktorlar hakkinda bilgi alamiyorum bide il disindan gelecegimiz icin orda sorusturma imkanim ya yok burdan sorayim dedim muhakkak tecrubeli olan varsa bilgim olurdu

Merhaba canım bende yeni tup bebek annesiyim aksatmayalim asla kendimizi diyarbakirda bahçeci Zeki akkumda tüp Bebek gördüm çok ama çok memnun kaldım ilk deneme pozitif aldım hocamız o kadar titizlikle çalisiyor ki sadece işiyle ilgili tüp bebekte asla ayağa kalkmayalim vs herşey var itibar etmeyin asla ben hep oturuyordumda yemekte yaptim sürekli yürüyüşte yaptım sadece doktorunuzu dinleyin ve iyi bir klinik seçin

cok sevindim adiniza Masallah bizde ankarada bilkentde dusunuyoruz ama doktor fln hic bilgimiz yok bakalim Allah buyuktur İnsallah bilgili tecrubeli bi doktora denk geliriz

Back
X