Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de T+ 9 um. Kan testime 5 gün kaldı. Test yapmadım ben de5 Eylül opu 10 Eylül transfer 22 eylülde kan vereceğim sonuç için hiç test yapmadım benle birlikte olanlar var mı ?
İlaçlar yüzünden en başında beri aynı belirtilerim var. O yüzden yorumlayamıyorum. Siz sona gelmişsiniz inşallah güzel haberlereNasılsınız herhangi bir belirti var mı ben de bugün 11. Gün yarın gideceğim kan için
Güzel haberi bekliyoruz tekmi edildi benim T+3. Günüm 23 ünde progestan testi vericim 30 unda beta kasık batmam var sağda ara sıra bakalım güzel haberler alırız inşllh5 Eylül opu 10 Eylül transfer 22 eylülde kan vereceğim sonuç için hiç test yapmadım benle birlikte olanlar var mı ?
İlaçlar yüzünden en başında beri aynı belirtilerim var. O yüzden yorumlayamıyorum. Siz sona gelmişsiniz inşallah güzel haberlere![]()
Ben de ara ara ağrı giriyor anlam veremiyorum o yüzden batma hissetmedim herhalde tek transfer edildi belim ağrıyor aradaGüzel haberi bekliyoruz tekmi edildi benim T+3. Günüm 23 ünde progestan testi vericim 30 unda beta kasık batmam var sağda ara sıra bakalım güzel haberler alırız inşllh![]()
Evet bende de belimin ortasında bıçak saplanmış gbi bazen vuruyor benimde çift edildiBen de ara ara ağrı giriyor anlam veremiyorum o yüzden batma hissetmedim herhalde tek transfer edildi belim ağrıyor arada
Benim bel ağrım ilk başlarda oldu, çok fazla uzanmaktandı belki. Ama özellikle rahim bölgeme dogru hafif ağrılar oluyor benim de. Progestan ın çok fazla yan etkisi var.Ben de ara ara ağrı giriyor anlam veremiyorum o yüzden batma hissetmedim herhalde tek transfer edildi belim ağrıyor arada
Evet bende de belimin ortasında bıçak saplanmış gbi bazen vuruyor benimde çift edildi
Güzel sonuçlar alırız inşallahBenim bel ağrım ilk başlarda oldu, çok fazla uzanmaktandı belki. Ama özellikle rahim bölgeme dogru hafif ağrılar oluyor benim de. Progestan ın çok fazla yan etkisi var.
Ben bu akşam vereceğim 11 Eylülde oldum inşallah pozitif haberleri alırız5 Eylül opu 10 Eylül transfer 22 eylülde kan vereceğim sonuç için hiç test yapmadım benle birlikte olanlar var mı ?
Bende verdim sonuçu bekliyorum hiç birşey hissetmiyorum heyecanlıyımBen bu akşam vereceğim 11 Eylülde oldum inşallah pozitif haberleri alırız![]()
Çıktı mı sonucunuz acaba bize de umut olunBende verdim sonuçu bekliyorum hiç birşey hissetmiyorum heyecanlıyım![]()
Evettttt çok mutluyum 726.9Çıktı mı sonucunuz acaba bize de umut olunbende bugün boş hissediyorum ne heyecan ne bişey herhalde korku daha ağır basıyor
![]()
Ayy çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin lütfen bana da dua eder misiniz akşam bende sevineyimEvettttt çok mutluyum 726.9
Perşembe tekrar gideceğim artışı görmek için
Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Amin inşallahAyy çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin lütfen bana da dua eder misiniz akşam bende sevineyim![]()