Tüp bebek

Nurrrse

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2024
115
31
18
31
5 Eylül opu 10 Eylül transfer 22 eylülde kan vereceğim sonuç için hiç test yapmadım benle birlikte olanlar var mı ?

Nasılsınız herhangi bir belirti var mı ben de bugün 11. Gün yarın gideceğim kan için
İlaçlar yüzünden en başında beri aynı belirtilerim var. O yüzden yorumlayamıyorum. Siz sona gelmişsiniz inşallah güzel haberlere

5 Eylül opu 10 Eylül transfer 22 eylülde kan vereceğim sonuç için hiç test yapmadım benle birlikte olanlar var mı ?
Güzel haberi bekliyoruz tekmi edildi benim T+3. Günüm 23 ünde progestan testi vericim 30 unda beta kasık batmam var sağda ara sıra bakalım güzel haberler alırız inşllh

İlaçlar yüzünden en başında beri aynı belirtilerim var. O yüzden yorumlayamıyorum. Siz sona gelmişsiniz inşallah güzel haberlere
Güzel haberi bekliyoruz tekmi edildi benim T+3. Günüm 23 ünde progestan testi vericim 30 unda beta kasık batmam var sağda ara sıra bakalım güzel haberler alırız inşllh
Ben de ara ara ağrı giriyor anlam veremiyorum o yüzden batma hissetmedim herhalde tek transfer edildi belim ağrıyor arada

Ben de ara ara ağrı giriyor anlam veremiyorum o yüzden batma hissetmedim herhalde tek transfer edildi belim ağrıyor arada
Benim bel ağrım ilk başlarda oldu, çok fazla uzanmaktandı belki. Ama özellikle rahim bölgeme dogru hafif ağrılar oluyor benim de. Progestan ın çok fazla yan etkisi var.

Evet bende de belimin ortasında bıçak saplanmış gbi bazen vuruyor benimde çift edildi
Benim bel ağrım ilk başlarda oldu, çok fazla uzanmaktandı belki. Ama özellikle rahim bölgeme dogru hafif ağrılar oluyor benim de. Progestan ın çok fazla yan etkisi var.
Güzel sonuçlar alırız inşallah
Evet Progestan yan etkis de olabilir

Ben bu akşam vereceğim 11 Eylülde oldum inşallah pozitif haberleri alırız

Evettttt çok mutluyum 726.9
Perşembe tekrar gideceğim artışı görmek için
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayy çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin lütfen bana da dua eder misiniz akşam bende sevineyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…