Tüp bebek

ala terbiyik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
88
Anne olmak isteyen herkes okusun lütfen.Şimdi arkadaşlar söyleyeceğim şeyler biri çoğunuza mantıklı gelmeyecek bana da gelmiyordu gözümle görüp defalarca şahit olana kadar. Birine bir faydam dokunursa diye paylaşıyorum. Benim şahit olduğum 7 kadın var benden önce yaptıkları da var. Kayınvalidem çocuğu olmayan kadınların belini bağlıyor ve hamile kalıyorlar. Eşimin iş arkadaşları bile yaptırdı ve çocukları oldu. Yıllarca doktorlar hocalar gezmedikleri yer kalmayan insanlar doktorların artık yapacak bisey yok deyip tedaviyi bıraktığı kadınlar bunlar. Bel de sorun yada açıklık olunca tüp bebek yapılsa bile tutmuyormuş. Yani diyeceğim oki bide bunu deneyin hiç birsey kaybetmezsiniz annelerinize ninelerinize sorun illa ki bilen duyan birileri vardır.

Çocukluğuma gittim resmen :)30 yaşındayım. anneannem vefat edeli 13 sene oldu. Köyde çocuğu olmayan herkes ona gelir, karnını saldırırdı. Sonra ona dua ederlerdi. Köylerde çok yaygın bu ama hâlâ yapan var mı bilmiyorum. Bebim gibi AMH düşüklüğüne iyi gelmez belki ama sebepsiz olmayanlarda yarayabilir. Kesinlikle olmaz demiyorum.

Bende yaptirdim amh düşük denedim

`