Tüp Bebek

Hoca ile ilgili bir bilgim yok ama tavmergenin labaratuvari çok sıkıntılı geçen sene 3 kere denedik embriyo bile olusmadı sonrasinda bahceciye Funda hocaya gittik ve pozitif gördük, bence tavmergende zaman harcamayin hiç tereddüt etmeden bahceciye gidin neredeyse her gun 5-10 arası pozitif sonuç veriyorlar ekip harika, Funda hocaya giderseniz eğer ne demek istediğimi anlayacaksiniz, süreci cok farklı ve özel yürütüyor uzerine embriyolog İbrahim bey de işinde inanılmaz iyi olduğunu düşündüğüm biri, kısacası İzmirde yaşayıp da tavmergende zaman, moral ve para kaybetmeyin biz ettik siz etmeyin.

Tüp bebek yaptırmak istiyorum Nazan Ege Tavmergen hoca nasıl bir bilgisi olan var mı acab yardımcı olur musunuz
Bence bu konunun mekan yer zamanla hiçbir ilgisi yok aşağıda arkadaş yazmışta yazmış sende nasip olmamış bende denediğim 3 farklı yerde sonuç alamayıp 4.de Tavmergen Ferruh hoca da pozitif gördüm gebeyim Allah ol derse Herşey olur gerisi hikaye. Funda hoca da iyi bir hekim ama olmayınca da onda da olmuyor ayrıca Ege Nazan hoca Tavmergen de tedavi yapmıyor Ege üniversitesinde yapıyor. Ege üniversitesini asla tavsiye etmiyorum hijyen değil bir denememi de orda yaptım ve transfer günü olmayacağını anladım ama olanda oluyor çok gebe kalan vardı yani

Çok tatlısınız teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için funda Hoca çok yoğun kendi işlem yapmıyor falan dediler bilmiyorum çok zorlayıcı bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

`