Tüp Bebek Merkezleri tüp bebek

selamlar lesya1 bende tüp ebebk yaptırmayı düşünüyorum da o yüzden sürekli harıl harıl araştırıyorum. bahsettiğin doktoru ben hiç duymadım başka sitelerde falan da denk gelmedim. benim için ön plana çıkan isim şu anda selman laçin istanbulda. kendisi baya iyiymiş anlatılanlara göre

selman laçini tavsiye edenler çok kendisi iyi bir uzman. gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

çok teşekkürler nergis hanım siz nerden biliyorsunuz acaba doktor selman beyi tedavi mi oldunuz kendisne nasıl geçtii bu süreç anlatırsanız sevinirim. ben de bu aralar gitmeyi düşünüyorum kendisine de heyecanlıyım çok

evet, selman bey benim de doktorumdu zamanında ve hem tedavi öncesi hem tedavi sonrası sürekli ilgilendi benimle. kendisinden çok memnun kalmıştım. daha önceden de kendisiyle ilgili yazdıklarıma bakarsan yardımı dokunur sana

evet, selman bey benim de doktorumdu zamanında ve hem tedavi öncesi hem tedavi sonrası sürekli ilgilendi benimle. kendisinden çok memnun kalmıştım. daha önceden de kendisiyle ilgili yazdıklarıma bakarsan yardımı dokunur sana

süpermiş önümüzdeki hafta için randevu aldım selman beyden gideceğim kendisine. inşallah ben de anne olabileceğim artık

inşallah canım inşallah. selman bey benim derdime derman olmuştu inşallah senin için de aynısı olur, dualarım seninle

selamlar tekrardan ben bu geçtiğimiz hafta perşembe gittim selman laçine ve tedaviye başlama kararı aldık bu önümüzdeki haftadan itibaren. anlattıgınız kadar varmış arkadaşlar çok memnunum şu anda kendisinden. çok iyi birisi

selamlar tekrardan ben bu geçtiğimiz hafta perşembe gittim selman laçine ve tedaviye başlama kararı aldık bu önümüzdeki haftadan itibaren. anlattıgınız kadar varmış arkadaşlar çok memnunum şu anda kendisinden. çok iyi birisi

hayırlıısı olsun canım benim hamile kalmama vesile oldu selman bey umarım senin içinde en iyisi olur

inşallah canım sakın umudunu kaybetme ne zaman başladın sentedaviye selman beyle peki

selam ben tedaviye başlayalı 3 hafta falan oldu nerdeyse. önümüzdeki hafta sonuçlancak inşallah bir aksilik çıkmazsa çok heyecanlıyım doğrusu ve doktorum selman bey bana çok yardımcı oluyor sakinleşmem konusunda :)

evet canım sakin ol bence de en önemlisi bu çok zor olsa da sakin olmaya çalışmalısınız aynen doktorunuz selman beyin dediği gibi =)

Back
X