tüp bebek

Merhaba benim doktordan öğrenmek istediğim konu çikolata kisti. Bende 1 yıl önce hiçbir sorunum yokken muayenede 3,5 cm çikolata kisti olduğu öğrenildi. Korunmayı bıraktık ve 9 ay sonuna kadar hamile kalamadan kist büyüdüve 5,5 cm oldu ve kapalı ameliyala alındı. Ama bütün kontrollerim iyi çıkmıştı. Yumutlamam, rahim duvarı kalınlaşmam , hormon değerlerim. 28 günde bir regli olurum. Ameliyattada kistin yapışıklık yapmadığı tam zmaanında müdahele edildiği söylendi. Ayrıca tüp film çekilmiş tüplerimde açıkmış. Eşimde sperm testi verdi oda normal çıktı. Ameliyattan sonra kontrollerde yumurta rezerviminde iyi olduğu söylendi. Ama bı 4. Ay ve hamile değilim. Doktorum vücudumun sıfırlandığını ama kendisinin toplaması gerektiğini 5. Yada 6. Ayda hamile kalma şansımın olduğunu söyledi. Dikkatimi çeken bir nokta şu: ameliyat öncesindeki 3 ay regli öncesindeki bel göğüs ve kasık ağrıları 15 gün öncesinden kendisini göstermeye başlamıştı. Doktorumda kist büyüdükçe yapar demişti. Ameliyat sonrasıda aynı devam etti. Bu 4. Ay ve aylardan sonra ilk defa vücudum normale döndü ve regli belirtilerim 2 gün önceden başladı ve reglim geldi. Size sorum ben neden hamile kalamıyorum yada ne zaman kalabirim

merhabalar tüp bebek düşünüyoruz tedavi hakkında fikri olan varmı yardımcı olurmusunz ?

kızlar slm aranıza yeni katıldım 5 senelik evliyim 3.5 yıldır çocuk istiyoruz bir sürü tedavi ve aşılama sonrası olunlu sonuç alamadık kasımın 15 inden sonra ankarada tüp bebek için tedeviye gitcem henüz karar veremedim doktor direk tüp bebek mi der onuda bilmiyorum ama bana önerebileceğiniz ii bi tüp bebek merkezi varmı artık vakit kaybetmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Back
X