- 9 Haziran 2016
- 1
- 0
- 86
- 39
- Konu Sahibi cansun_343434
bu konuda başıma cok enteresan ve sinir bozucu bişey geldi arkadaşlar sizle paylaşmak isterim 30 yaşındayım 10 yaşında kızım var eşimi kaybedeli 5 sene oldu ve tekrar evlenmek istemedim bu aralar bende inanılmaz anne olma isteği geldi bir halt yedim şu kıbrıstaki tüp bebek merkezlerinden bir kliniğe gittim tüp bebekle cocuk sahibi olmak istedim tabi bilirsiniz bekar olduğum için devlet karşılamadığı için cok külfetli ve yıpratıcı bir sürec neyse ben kliniğe gider sadece para odaklı biz işlemi yapıp parayı alalımda gerisi önemli değil 12 yumurtadan 11i tuttuğunu söylediler bana 2 embriyo nakledildi hiç bir sağlık sorunum olmamasına rağmen ve dikkat etmeme rağmen sonuç negatif bunu bildirmek için aradım doktor hiçbir sekilde telefonlara cıkmıyor asistanlara mesaj bıraktırıyorum yine Aramıyor en son embriyolog kadını aradım kadın beni tanımadı siz şu dövmesi olan ve hepatit testi pozitif çıkıpta sperm donasyonu yaptığımız bayanmısınız demezmi kulaklarıma inanamadım beni başkasıyla karıştırdı ve durumu toparlamaya calıştıhepatit aıds gibi hastalıklı kadınlara sperm nakli yapmaları hepatitli bebeklerin doğması demek yada sperm donasyonu yapıyor gibi yapıpta paralarımı dolandırıyorlar bu nasıl bişey anlamadım hala şoktayım3500 euro sadece hastaneye 2bin tl iğne ve ilaçlara verdim extra uçak otel masrafları sormayın bana yaklaşık 17 bin tlye patladı çok pişman oldum ve bana ders oldu.hala doktor telefonlara cvp vermezse bu mevzuyu utana sıkılada olsa mahkemeye taşıyacağım.tabiki embriyolog kadının Ağzından kaçırdıkları ayrı bir olay