Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkeze slm. ben yeni katıldım.. Aşılamayaptırdım tutmadı tüp bebek yaptıracam hem iyi bi yer ve fiyatı uygun bi yer istiyorum... Son tüp bebek merkezi fiyatları tahliller falan dahil kaç lira tutar bilgisi olan var mı
Herkeze slm. ben yeni katıldım.. Aşılamayaptırdım tutmadı tüp bebek yaptıracam hem iyi bi yer ve fiyatı uygun bi yer istiyorum... Son tüp bebek merkezi fiyatları tahliller falan dahil kaç lira tutar bilgisi olan var mı
Merhaba, ben de tüp bebek tedavisindeyim. Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama istanbulda birçok güzel merkez ve uzman doktor var. Ilaclar, rahim filmleri, hastane vs.. gibi birçok kalem masraf toplandiginda yaklaşik fiyat 10 bin civarinda.
Merhaba, ben de tüp bebek tedavisindeyim. Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama istanbulda birçok güzel merkez ve uzman doktor var. Ilaclar, rahim filmleri, hastane vs.. gibi birçok kalem masraf toplandiginda yaklaşik fiyat 10 bin civarinda.
Rica ederim insallah güzel haberlerimizi de verieiz buradan. Doktorum Prof. Dr. Tülay Okman Kılıç Juventas isminde bir kliniği var laboratuvar olarak da Ataşehir memorial da işlemler yapılıyor. Kendisine hayran olduğum bir bayan. İlgisi, canayakınlıği her sorumu özenle zaman ayırarak cevaplaması inan harika. Tabi bunlarin yani sira oldukça başarılı.