• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek

zzelalee

elhamdülillah
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2017
19
29
88
Merhaba İzmir dokuz eylül üniversitesi tüp bebek merkezinde Recep Emre Okyay'da tedavi gören ve olumlu sonuç alan var mı ? Çok merak ediyorum onun hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım

Merhaba İzmir dokuz eylül üniversitesi tüp bebek merkezinde Recep Emre Okyay'da tedavi gören ve olumlu sonuç alan var mı ? Çok merak ediyorum onun hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım
Dondurulmuşlarla 3 kere deneme yapıldı. Sonuç negatif. Bu ayki adetle surece tekrar başlayacağım. Benimki olumlu sonuçlanmadı ama pozitifi gorenlerle de tanıştım. İnşallah sizinki ilk deneme de pozitif olur.

Dondurulmuşlarla 3 kere deneme yapıldı. Sonuç negatif. Bu ayki adetle surece tekrar başlayacağım. Benimki olumlu sonuçlanmadı ama pozitifi gorenlerle de tanıştım. İnşallah sizinki ilk deneme de pozitif olur.
Biz geçtiğimiz ay pozitif sonuç aldık ama pek uzun sürmedi dusuk olduğu için kürtaj oldum. Bizim de doldurulmuştu yine deniycez inşallah. Rabbim size de bizede tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin Cennet kokulularimizi

Biz geçtiğimiz ay pozitif sonuç aldık ama pek uzun sürmedi dusuk olduğu için kürtaj oldum. Bizim de doldurulmuştu yine deniycez inşallah. Rabbim size de bizede tüm isteyenlere en kısa zamanda nasip etsin Cennet kokulularimizi
İnşallah Allah çocuk isteyen kimsenin kucağını boş birakmasin. Tez zamanda sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba ben izmir de çip bebek yöntemi ile asılama yaptırdım sonuç maalesef negatif cıktı ve şimdi tüp bebek yapmak için izmirde iyi bi merkez arıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ...
smyrna tüp bebek merkezıne gittim şaban bey e ama bazı arkadaşlar cok olumsuz konuşmuş ve aklım karıştı bir kaç doktor ile daha görüşüp degerlendırmek istiyorum ...

Kızlar merhaba,

Oncelıkle Rabbım emeklerınızı bosa cıkarmasın:) Ben bu cumartesı tek embrıyo ıle transfere gırıcem,cok heycanlıyım.Bır embrıyo olustu .Benımkı gıbı olan varmı sonuclar nasıl acaba yorumlarınızı beklıyorum:)

Arkadaşlar merhaba öncelikle Rabbim bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun şimdi size bir şey danışmak istiyorum ben çikolata kisti hastasıyım amh değerim ilk ölçüm 0.7 ikinci ölçüm 2.17 çok farklı biliyorum üç yıldır bebek için sabırla bekliyoruz ama olmadı doktorlar 0.7 lik olan değerinden sonra aşılama yada tüp bebek dediler sizce hangisi birde Ankara da tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor varmı lütfen tecrübelerinize çok ihtiyacım var ve ne kadara maal oluyor bu süreç teşekkür ederim şimdiden

merhaba ben izmir de çip bebek yöntemi ile asılama yaptırdım sonuç maalesef negatif cıktı ve şimdi tüp bebek yapmak için izmirde iyi bi merkez arıyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ...
smyrna tüp bebek merkezıne gittim şaban bey e ama bazı arkadaşlar cok olumsuz konuşmuş ve aklım karıştı bir kaç doktor ile daha görüşüp degerlendırmek istiyorum ...
merhaba bende şaban beyin hastasyım yeni başladım kendisi hakkında pek yorum bulamadım acaba kendisinde tedavi olan hasta arkadaşlarınız var mıydı yada nasıl sonuçlandı.

ben de emre beyin hastasıyım... şu an aşılama sürecindeyiz... şimdiki düşüncem doktor iyi, hastasına ilgili....

Back
X