merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. 7 yıllık evliyim 3 kere klomen tedavisi gördüm. 2 kere tüp bebek yaptırdım sonuç negatif bu defteri kapatmıştım fakat arkadaşımın tavsiyesiyle bugün malatyada Fethiye Ersana gittim çok memnun kaldım. Fethiye hocada elemanlarıda çok güler güzlü çoookkkk mutluyummm umudum yeniden doğdu... içim içime sığmıyor çok fazla kişiye anlatamadığım için hemen sizlerle paylaşmak istedim...
birkaç kan testi istediler benim fsh yüksekti strese girdikçe düşmüyordu. değerlerimde düşmüş yumurtamda çok iyi görünüyormuş. ilgilenmeleri çok iyiydi hem hoca hem epibi ayrı ayrı ilgilendi kendime güvenim arttı resmen :) inanıyorum bu defa olacak :) :) inşallah sizinde olur Allah isteyen herkese versin banada
birkaç kan testi istediler benim fsh yüksekti strese girdikçe düşmüyordu. değerlerimde düşmüş yumurtamda çok iyi görünüyormuş. ilgilenmeleri çok iyiydi hem hoca hem epibi ayrı ayrı ilgilendi kendime güvenim arttı resmen :) inanıyorum bu defa olacak :) :) inşallah sizinde olur Allah isteyen herkese versin banada
merhaba arkadaşlar benden uzun zamandır kadınlar kulubu okuyucusuydum bugün üye oldum. bende tüp bebek tedavisine başladım. Bahçelievler medicana düzgün beye gidiyorum. godal f başladık. bugün 2. günüm. allah hepimize yardım etsin. sağlıcakla bebişlerimizi kucağımIza almayı nasip etsin.. AMİN..
bende bugun aldım mutlu haberi :) rabbime binlerce sukurler olsun ve rabbim tüm Anne olmak isteyenlerın duasını kabul etsin umutlu olun stres yapmayın:) tüp bebek tedavimi Ankarada baskent hastanesinde hulusi zeyneloğlu yürüttü fiyatları oldukça maküldü tek kötü tarafı cok kalabalık . bu isin en zor yanı bekleme suresi.
bu Surede De bol bol burada yazılanları okudum.bana iyi geldi tecrübeler. Bugun transferin 9. Gunuydu ilk olarak burada okuduklarım etkisiyle idrar testi yaptım ve cok belirgin olmasa da ikinci cizgi cikti .:)) sonra kan testi ile durumu netlestirdik bthgc 109du:)) cok Mutluyuz Ins rabbim devamını sağlar bu arada belirti olarak kasıklarımda hafif ağrılar oldu özelliklide sol Tarafımda kabızlık yasadım ve iştahım arttı bunların dışında hiçbir sey olmadı. Ins benimde yazdıklarım birilerine ışık tutar. Sevgilerle.:))