• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TUP BEBEKLE ARALIK AYINDA HAMILE KALANLAR

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Kizlarrr nasilsiniz. Az cok taniyorsunuz artik beni :))

Cok sukur hamilelik bizlerede nasip oldu.

Aralik ayinda kimler hamile kaldi,kimler belirti yasiyor,kimlerin sıkıntısı derdi var konusalim dertleselim..Beta Hcg lerimizi de yazalim kizlar.

Hadi bakalim Ugurlu olsun konumuzz :))

Ilk basta ben yazayim belirtilerimi:) hic bir belirtim yok simdilik kiminin mide bulantilari baslamis bende oyle bir sorun da yok :)

Merhaba canım benimde sabahları dışında bi mide bulantim yok
Aslında olsun çok istiyorum biliyor musun
Bebeği de görmedim ya sanki bulandıkça burda olduğunu benimle olduğunu hissedecek gibi :)))

Merhaba canım benimde sabahları dışında bi mide bulantim yok
Aslında olsun çok istiyorum biliyor musun
Bebeği de görmedim ya sanki bulandıkça burda olduğunu benimle olduğunu hissedecek gibi :)))
Valla masallah bulanti filan :) ben sasiriyorum kendime ki herseye midesi bulanan bir insanim:))

Benim cok asiri degil ama sabah bulantilari fena oluyor. Az once bir bardak su ictim cikti. Simdi yine ictim. Birazdan yine cikar. Resmrn oyun oynuyoruz. Ogle aksam yemek yiyip yatarsam sikinti yok. Saolsun snnem kardesim yanimda kaliyor da idare ediyorum simdilik.

Benim cok asiri degil ama sabah bulantilari fena oluyor. Az once bir bardak su ictim cikti. Simdi yine ictim. Birazdan yine cikar. Resmrn oyun oynuyoruz. Ogle aksam yemek yiyip yatarsam sikinti yok. Saolsun snnem kardesim yanimda kaliyor da idare ediyorum simdilik.
Senin 2 aylik olmus canim normal bulantilarin. Tup bebekle mi kaldin sende. Ablamda bulanti yasamamak icin sabah oglen aksam uyuyor :))

Sonucu alana kadar hiç bir belirti yaşamadım dün biraz kasıklarımda sızı oldu bulantı için daha erken kızımda 7. Haftada başlamıştı 8. Haftada şiddetlenmişti ve 16. Haftaya kadar sürekli kusmuştum hamileyken 5 kg vermiştim. Bunu transferin 10. Günü öğrendim 3. Gün embriyosu sonucun 75 çıktı 12. Gün 208 çıktı. Doktorum 6 ocakta keseye çağırdı inş

Sonucu alana kadar hiç bir belirti yaşamadım dün biraz kasıklarımda sızı oldu bulantı için daha erken kızımda 7. Haftada başlamıştı 8. Haftada şiddetlenmişti ve 16. Haftaya kadar sürekli kusmuştum hamileyken 5 kg vermiştim. Bunu transferin 10. Günü öğrendim 3. Gün embriyosu sonucun 75 çıktı 12. Gün 208 çıktı. Doktorum 6 ocakta keseye çağırdı inş
Benden once gidiyorsun ya keseyi gormeye :))

Back
X