• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar vücut ısınız kaç derece biliyormusunz

Fertility friend'e giriyor musun? grafik üstünde görmek lazım.
Girdim ama o kısmı göremedim. Benim yumurtlamadan sonra bu değerlere ulaşırdı zaten ama şimdi korkuyorum düşecek diye. Bende çikolata kisti ve rezerv azlığı olduğu için çok tedirgin oluyorum.

Girdim ama o kısmı göremedim. Benim yumurtlamadan sonra bu değerlere ulaşırdı zaten ama şimdi korkuyorum düşecek diye. Bende çikolata kisti ve rezerv azlığı olduğu için çok tedirgin oluyorum.
Benim de ç.kistim var. Korkma. İnşallah olur.

Çok teşekkür ederim inşallah. İşte rezervin düşük olması beni daha çok korkutuyor. Senin böyle bi problemin var mıydı?
Kısmen vardı. Sağ yumurtalığımdan çikolata kisti için ameliyat olmuştum. O yumurtalıktan tüp bebekte yumurta alamadık hiç. 2-3 tane büyürdü ama olgunlaşmazdı. Genelde kalitesiz olurdu. O sebeple tek yumurtalıkla devam ettik diyebilirim. AMH değerim de düşüktü. Her denemede ortalama 11-14 yumurta olurdu. O sebele çok rezerv azlığı diyemem.

Kısmen vardı. Sağ yumurtalığımdan çikolata kisti için ameliyat olmuştum. O yumurtalıktan tüp bebekte yumurta alamadık hiç. 2-3 tane büyürdü ama olgunlaşmazdı. Genelde kalitesiz olurdu. O sebeple tek yumurtalıkla devam ettik diyebilirim. AMH değerim de düşüktü. Her denemede ortalama 11-14 yumurta olurdu. O sebele çok rezerv azlığı diyemem.
Teşekkür ederim cevapladığın için allah çocuğunu sana bağışlasın

Var mi tüp bebek yapip ateş ölçen?
Aradan yil gecmis... ins gorur cevap verirsiniz. Atesinizi olctunuz mu sonucu cok merak ediyorum??? Ben transfer olali atesimi olcuyoru. Transferden oncesi atesim maximum 36.2 olurdu. Fakat transferden beri 36.5 cikiyor ve transferimin 10.gunu (transfer gununu de sayarsak)
Ates konusunda lutfen aydinlatir misiniz bilginiz varsa...

Aradan yil gecmis... ins gorur cevap verirsiniz. Atesinizi olctunuz mu sonucu cok merak ediyorum??? Ben transfer olali atesimi olcuyoru. Transferden oncesi atesim maximum 36.2 olurdu. Fakat transferden beri 36.5 cikiyor ve transferimin 10.gunu (transfer gununu de sayarsak)
Ates konusunda lutfen aydinlatir misiniz bilginiz varsa...
malesef tup bebekte ates yaniltici oluyor sanirim ilaclardan. ilk denemede atesim cok yuksek seyretti ve sonuç pozitifti, ikinci denemede ates düşük seyretti ama yine pozitifti, üçüncü denemede ates yuksek seyretti ama sonuç negatifti :( insallah sizin saglikli sekilde pozitif olur

malesef tup bebekte ates yaniltici oluyor sanirim ilaclardan. ilk denemede atesim cok yuksek seyretti ve sonuç pozitifti, ikinci denemede ates düşük seyretti ama yine pozitifti, üçüncü denemede ates yuksek seyretti ama sonuç negatifti :KK43: insallah sizin saglikli sekilde pozitif olur
Anladim canim cok tsk ederim. Ins pozitiflerini saglikla kucagina almissindir. Ben de pazartesi kan testi gunum cok gerginim :KK43:

malesef cnm hep kimyasal gebelik oldu :KK43: insallah seninki pozitiftir
Rabbim insss en kisa zamanda bebisini nasip edecektir... amin...
Benim vucut isim tansfer oncesi ilac kullandigim halde hep 35.8- 36.2 arasiydi ve transfer sonrasi ilk gunler 36.5, 36.4, 36.6 olarak baslayip sonra genelde hep 36.5 olarak devam etti... pozitifi gordum hamdolsun... bakalim ins kese kalp atislarini da goruruz. Rabbim herkese nasip etsin. Amin...

Transferden beri 36 .5 altına inmedi 37.2. Gördüm. Şuan 7 gün 36.8 de sabitim

Merhaba konunun üzerinden cok zaman geçmiş yine de gören olur diye yazıyorum
Ben transfer öncesi zamanlarda da sürekli vucut ısımı ölçtüm 36.3-36.7 arası değişiyordu hamile değildim tranferden sonra da ölçmeye devam ettim ama hiç vucut ısım yükselmedi en yüksek çıktığı gün 36.7 oldu ama oda normal zamanda da gördüğüm dereceydi böyle olunca çok moralim bozuldu hiç umudum kalmamıştı ama kan testi günü pozitif oldugunu öğrendim test gününden 1 gün sonra 37.0 oldu onun için benim gibi vücut ısısını ölçüp düşük çıktığında üzülmeyin daha erken olduğunda vücüt ısısı yükselmeyebiliyor
Bu yazıyı gören olursa umudunu kaybetmesin 💕🥰

Back
X