tüp bebekle hamile kalanlar lütfen yardım

dicleem

BEBEĞİM SENİ BEKLİYORUZ
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
151
0
66
İstanbul
merhabalar ben tüp bebek tedavisine bugün başladım ve ne hisssettiğimi yada ne hissedeceğimi bilmiyorum etrafım da bu yönteme başvuran kimseyi tanımıyorum biraz bilgi ve cesarete ihtiyacım var

23 24 gün dediğinize göre hamilelik varmı peki insallah hamilesindir ben daha yeni başladım ve stresliyim açıkcası olurmu olmazmı diye

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

merhaba arkadaşlar ben ilk tüp bebek tedavime kasım ayında başladım 20 yumurta toplndı 14 yumurtam döllendi fakat 6 yumurta 1.kalite oldu ben ohss oldugum için dondurulmakzorunda kaldılar..
2 ay ara verdik ve bu ayın 14 ünde transferim yapıldı geçen cumartesi sonucumun pozitif oldugunu öğrendik subatın 13ündede hem kese hem kalp atıslarını görmeye gideceğiz...
umarım hepiniz en kısa zamanda yavrularınıza kavusursunuz...

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sağ salim bebişleri alırırız kucağımıza insallah bukadar emek bukadar umut ve beklentileri boşa çıkarma yarabbim

Ben de ilk tüp bebek tedacvisine baslayali 23-24 gün oldu.. Senden bikac hafta öndeyim :) taze bilgilerle yardimci olabilirim cnm

sonuç bekliyosun değilmi tranver sonrası kaçıncı günün benim bu gün 8inci günüm merakla bekliyorum şubat ta tüp bebek:) topiğindeyim ben sende gelsene

merhabalar ben tüp bebek tedavisine bugün başladım ve ne hisssettiğimi yada ne hissedeceğimi bilmiyorum etrafım da bu yönteme başvuran kimseyi tanımıyorum biraz bilgi ve cesarete ihtiyacım var

ben başlayalı 24 gün oldu sonucumu 5 şubatta öğrenicem sakin ve sabırlı ol şubat ta tüp bebek:) topiğine gelsene

Back
X