Tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar deneyimlerinizi paylaşsanız ben de dün transfer yaptım heyecanla bekliyorum. çok stresli oldu idrar sıkışmasında zor dayanabildim transfer olur olmaz odaya geldiğimde sürgü ile yapmak zorunda kaldım. Korkuyorum.Bunlar etkiler mi?
Tüp bebek yaptırıp hamile kalanlar deneyimlerinizi paylaşsanız ben de dün transfer yaptım heyecanla bekliyorum. çok stresli oldu idrar sıkışmasında zor dayanabildim transfer olur olmaz odaya geldiğimde sürgü ile yapmak zorunda kaldım. Korkuyorum.Bunlar etkiler mi?
Beni transfer etikten sonra hiç yatırmadılar yürüyerek odaya gittim ve tuvalete kullanabilirsin demişlerdi. Çünkü artık dış etkenler abartı olmadığı sürece bebeği etkilemiyormuş. Çok şükür Dün de pozitif olduğunu öğrendim. Inşallah size de nasip olur. Allah isterse herşey e rağmen olur kızlar.
Arkadaşlar selam benimde transferimin bugün 7. Günü beklemedeyim hayırlısı herşeyin transferin 3. Günü boğaz enfeksiyonu 'na yakalandim çok ağır geçirdim ateşim 39.5 ları gördü hiç düşmedi mecbur doktorum antibiyotik tedavisi başlattı bu yüzden tedirginim ama bir yandanda içimi ferah tutmaya calisiyorum rabbim ol dedikten sonra nasip olacaktir inşallah
Arkadaşlar selam benimde transferimin bugün 7. Günü beklemedeyim hayırlısı herşeyin transferin 3. Günü boğaz enfeksiyonu 'na yakalandim çok ağır geçirdim ateşim 39.5 ları gördü hiç düşmedi mecbur doktorum antibiyotik tedavisi başlattı bu yüzden tedirginim ama bir yandanda içimi ferah tutmaya calisiyorum rabbim ol dedikten sonra nasip olacaktir inşallah
Ben de senin gibi düşünüyorum ben de gribe yakaladım öksürük çok fena gece bile beni boğuyor üzülüyorum acaba bişey olacak mi sonra diyorum varsa olur olmazsa herşey bahane yüce rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey olmaz korkmayalim bugün benimde 7.günüm Allah büyüktür. Dua edelim.Internetten bakmıştım doktorun biri hastaya dediği ister hapşur ister öksür tuttuktan sonra takla bile atsan bişey olmaz.