tüp bebekle hamile kalıp 2. düşünen varmı

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
kızlar bebeğim 11 aylık oldu şimdi çok kararsızım pco var bende çok ileri düzeyde ikinciyi ne zaman yapsak acaba bekliyoruz şimdilik ama bi gelişme yok öğretmen olduğum için sadece yazın yapabilirim tutma garantiside yok sizce bu yaz tekrar deneyebilirmiyiz acaba

merhaba hiram senin hikayeni ve gebeliğini dün gibi hatırlıyorum... allah bağışlasın meleğini... ben hala sabırla bekliyorum öeleğimi...inşallah bize de güler mevlam... bence yazın yeniden düşün, hiç vakit kaybetme, ikisi bir büyür inşallah. ben eğer olursa çok beklemeden devam edicem. yaşımız da artık 30 u aştı.. yaza kadar belki de kendiliğinden olur kafaya takmayınca hiiç belli olmaz... olmazsa da bence dene derim.. hakkında hayırlısı canımm öpüyorumm

saol cnm benim inş seninde olur dua edelim cnm valla kendinden olursa çok sevinicem ama zor gibi olmazsada yeniden bakalım yazın denerim belki dediğin gibi benim yaşımda 26 cnm hayırlısı olur inş

e sen daha gençmişsin ya kıss ama olsun kalbinin sesini dinleee boşver... nasıl olsa bi tane var artık rahat ol öyle ya da böyle yine olurrr inşallahhh

inş cnm benimkiler ikizdi biri öldü ondan bir tane daha çok istiyorum hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa olsun tabi

Back
X