- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
- Konu Sahibi Baharibosimsek
Merhaba arkadaslar tüp bebekle hamile kalıp kullandığınız ilaçlar dışında doktorunuz size ilaç verdi mi vitamin folikasit gibi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Folikasit en basindan kullandim. Vitamin verdi ilerki zamanda kan ilaci,magnezyum vs. VerdiMerhaba arkadaslar tüp bebekle hamile kalıp kullandığınız ilaçlar dışında doktorunuz size ilaç verdi mi vitamin folikasit gibi ?
Folikasit tüp bebek doktorunuzun verdiği mıydı ayriyetten verdiler mi ilk haftalarda kullanmak için ismi neydi bı de ?Folikasit en basindan kullandim. Vitamin verdi ilerki zamanda kan ilaci,magnezyum vs. Verdi
Tup bebek doktorum forbiol vermisti. 12.haftaya kadar kullandim. 12.haftadan sonra ilaçlarımı kontrole gittigim doktor degisti onlara devam ettim.Folikasit tüp bebek doktorunuzun verdiği mıydı ayriyetten verdiler mi ilk haftalarda kullanmak için ismi neydi bı de ?
Folik asit decavit ferro sanol magozit ama bunlar normal yoldan hamile kalan hamilelerede veriliyorMerhaba arkadaslar tüp bebekle hamile kalıp kullandığınız ilaçlar dışında doktorunuz size ilaç verdi mi vitamin folikasit gibi ?
Prpgestan ben 12ci haftaya kadar kullandım şimdi yine kullanıyorum ağrılar kramplar için iyi geliyormuş bebekleri koruyormusBende previt pozitive kullanıyorum sadece vitamin olarak diğerleri bendede var progestan falan .. demekki 12. Haftadan önce vermiyolarteşekkür ederim ❤