Tüp bebekle hamile kalıp başka ilaç kullanan var mı ?

Baharibosimsek

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
268
181
103
33
Merhaba arkadaslar tüp bebekle hamile kalıp kullandığınız ilaçlar dışında doktorunuz size ilaç verdi mi vitamin folikasit gibi ?

Folikasit tüp bebek doktorunuzun verdiği mıydı ayriyetten verdiler mi ilk haftalarda kullanmak için ismi neydi bı de ?
Tup bebek doktorum forbiol vermisti. 12.haftaya kadar kullandim. 12.haftadan sonra ilaçlarımı kontrole gittigim doktor degisti onlara devam ettim.

tüp bebek ilaçları dışında aspirin progestan saymazsak sadece 12 haftaya kadar decavit kullandım içinde yeterli miktarda folikasit ve bır çok vitamin mineral vs vardı bunu zaten gebelik öncesinde de kullanıyordum doktorumda değiştirmedi miktarları uygun diye devam ettim 25 haftanın içindeyim 12 haftadan sonra hiç bir vitamin kullanmadım

Bende previt pozitive kullanıyorum sadece vitamin olarak diğerleri bendede var progestan falan .. demekki 12. Haftadan önce vermiyolar teşekkür ederim ❤

Bende previt pozitive kullanıyorum sadece vitamin olarak diğerleri bendede var progestan falan .. demekki 12. Haftadan önce vermiyolar teşekkür ederim ❤
Prpgestan ben 12ci haftaya kadar kullandım şimdi yine kullanıyorum ağrılar kramplar için iyi geliyormuş bebekleri koruyormus

12 . Haftadan sonra ocean mummy, osteocare, d vit, magnezyum diasparol, reflu icin panpas, demir kan haplari falan ama hepsi farkli haftalarda basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…