Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim doğum martta ama yine de yazmak istedimMerhaba arkadaşlar.tüp bebekle hamile kaldım.son adet tarihim 8 Ekim.benim gibi tüp bebekle hamile kalmış arkadaşlar burada toplaşalım fikir alışverişi yapalım![]()
Ooo sizin yavaş yavaş yaklaşıyorMerhaba benim doğum martta ama yine de yazmak istedim![]()
112 günOoo sizin yavaş yavaş yaklaşıyortüp bebek mi sizin de
Benimde tüp bebekle bu 2.gebeliğim olacak allah izin verirse.henüz keseyi görmeye gitmedim ilk gebeliğimde hemen gitmiştim bakalım haftaya giderim112 günevet tüp bebek çok şükür ilk deneme de tuttu. Allah herkese nasip etsin
![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın güzel bir şekilde ilerler gebeliğinBenimde tüp bebekle bu 2.gebeliğim olacak allah izin verirse.henüz keseyi görmeye gitmedim ilk gebeliğimde hemen gitmiştim bakalım haftaya giderim
Şişli memorialNerde yaptırdınız tüp bebeği kızlar
Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah.2.bebişmi geliyorBenim mayista doğum insallah
Evet insallah.Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah.2.bebişmi geliyor
BENİm de 25 ekimMerhaba son adetin tarihim 15 ekim Allah nasip ederse temmuz annesi olacağım![]()
Amiiin inşallah :)BENİm de 25 ekimbu 2.doğumum olacak allah izin verirse.benim ki sezaryen olacak o yüzden haziran sonu temmuz başı gibi olacak sanırım.allah sağlıkla devam etmemizi nasip eder inşallah
Gözün aydın canım.rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar. Bende ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım. 20 eylül son adet tarihi. Haziran annesi olacağım inşallah. Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah bebişlerimizi![]()