tüp bebekle mart ayında hamile kalıp kasım 2011 de anne olacaklar

galaxy82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
154
5
46
İstanbul
allahıma şükürler olsun ki mart ayında hamile kaldım ve inşallah bir aksilik olmazsa bebeğimi kasım 2011 de kucağıma alacağıma allah herkese nasıip etsin bu duyguyu kimseyi bu yolda bekletmesin

tebrik ederim canım inşallah sıkıntısız gebelik dönemi geçirirsin :nazar: sağıklı ve hayırlı evladınızı kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin inşallah bu zorlu yolda herkes emeğinin sabrının mükafatını görsün inşallah :49: benim durumumda tüp bebeklik :50: yaza yaptırmayı düşünüyoruz inşallah biz bebek özlemi çekenler 2011 de müjdelerimizi veririz :28: :29: :16:

Arkadaşlar zaten 2011 kasım aralık aylarında tüp bebekle anne olacaklar diye bir topik var ordan devam edelim.

tebrik ederim canım inşallah sıkıntısız gebelik dönemi geçirirsin :nazar: sağıklı ve hayırlı evladınızı kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin inşallah bu zorlu yolda herkes emeğinin sabrının mükafatını görsün inşallah :49: benim durumumda tüp bebeklik :50: yaza yaptırmayı düşünüyoruz inşallah biz bebek özlemi çekenler 2011 de müjdelerimizi veririz :28: :29: :16:

rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tüp bebek tedavisi zorlu bir süreç birde ben ohss oldum o nedenle zor geçti ama şu an 6 haftalık bebeğim inşallah haftaya pıtpıtları duyacağız allah sanada nasip etsin

Back
X