merhaba dr bey ilk gebeliğim amniyon sıvımın azalmasına bağlı olarak 34haftada sezeryanla son buldu bebeğim sadece birgün yaşadı ikinci gebeliğimde ise amniyon sıvım yine azaldı ve bebeğin böbreklerinin hiç çalışmamasından kaynaklandığını öğrendik bebeğim bir hafta yaşadı polikistik böbrek olduğunu düşündüler drlar. şu an araştırma sonuçlarını bekliyoruz. genetik bi sıkıntı olduğu ortada bu durumda tüp bebek yöntemiyle sağlıklı bebeğimiz olabilirmi gen ayıklama diye bişey varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Hanımefendi bu sorunuzu perinataloji uzmanına sormanızda fayda vardır. Polikistik böbrek rahatsızlığı 3 tipte olabilir. Bu konu benim uzmanlık alanımın dışında
Hanımefendi bu sorunuzu perinataloji uzmanına sormanızda fayda vardır. Polikistik böbrek rahatsızlığı 3 tipte olabilir. Bu konu benim uzmanlık alanımın dışında
öncelikle teşekkür ederim dr bey önerebileceğiniz perinatoloji uzmanı varmı sizin referansınızla ulaşabileceğim ya da bu konuyu tüp bebek merkezinden bana yardımcı olabilecek birine yönlendirebilr misiniz?