• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebekle te bhcg degerimmmmm yardımmmmmm

ganimet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
85
0
86
40
Adana
tup bebekle hamıle kaldım transferın 11. gunu 55 cıktı.15. gunu 197 cıktı sızce bu normalmı.cok korkuyorum drum normal dedı ama herkesın cok yuksek cıkyo endıselenıyorum .adetımde transferın 14. gunu olmam lazımdı.yanı bır gun gecınce 197 cıktı.lutfen yardımcı olursanız????

tup bebekle hamıle kaldım transferın 11. gunu 55 cıktı.15. gunu 197 cıktı sızce bu normalmı.cok korkuyorum drum normal dedı ama herkesın cok yuksek cıkyo endıselenıyorum .adetımde transferın 14. gunu olmam lazımdı.yanı bır gun gecınce 197 cıktı.lutfen yardımcı olursanız????

canm bence degerin gayet ii üstelik dr unda normal oldugunu sölemiş ve degerin katlamısta. benm 11. gün degerim 25 cıktısti 13. gün 70 bu sekilde katlanıp gitmişti. bu ikinci gebeliğim dier ilk oglumda ise 1. gün 50 ile baslayıp katlanmaya devam etti. hiç stres yapma kendine hamileliğinin tadını cıkar bence:))) saglıcakla kucagına alman dilegi ile....

Back
X