tup bebekler ailemize benzemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

morkelebeksinsen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
319
302
18
37
Kizlar merhaba bir konu hakkinda danisacagm bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.tup bebek yaptiripta kendisine ve ailesine hic benzemeyen bebek oldumu.bir yakinim 48 yasinda anne oldu ama cocuklar inanilmaz sapsari ve mavi gozlu ama bildigimiz turk sarisinlarindan degil yani git gide sariya beyazimsi sut sarilarina donuyorlar cilli mavi gozluler.yabi soyle soliyim ingiliz aktrislerine benziyor cocuklar.sulalemizde birakin maviyi ela goz bile yok o kadar siyah o kadar esmeriz.anne ve baba akraba.simdi merak ettigim bizim ailede bazen cocugu olmayan aileler oluyor bu tup bebeklerde boyle durum hep oluyormu boyle ihtimal varmi

Kizlar merhaba bir konu hakkinda danisacagm bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.tup bebek yaptiripta kendisine ve ailesine hic benzemeyen bebek oldumu.bir yakinim 48 yasinda anne oldu ama cocuklar inanilmaz sapsari ve mavi gozlu ama bildigimiz turk sarisinlarindan degil yani git gide sariya beyazimsi sut sarilarina donuyorlar cilli mavi gozluler.yabi soyle soliyim ingiliz aktrislerine benziyor cocuklar.sulalemizde birakin maviyi ela goz bile yok o kadar siyah o kadar esmeriz.anne ve baba akraba.simdi merak ettigim bizim ailede bazen cocugu olmayan aileler oluyor bu tup bebeklerde boyle durum hep oluyormu boyle ihtimal varmi
Anne babasıda sizin gibimi düşünuyor yani şuphe mi duyuyorlar

Yani hani cocuklari tek gorseniz aaa bunlar ingilizmi diyebiliyorsnuz. Birakin iki uc kereyi belki en az benim yanimda yirmi defa tanimayanlar disardan bakanlar aaa ne guzeller tatilemi geldiler aaa ingilizmi aa almanmi diyorlar bende annesi uzulmesin diye olurmu bunlar dogu cocuklari bizim aslimiz sarisin diyip herkesi susturuyorum ama Allah biliyor imkani yok turklerle alaka yok.suan buyuduler dedikki buyudukce esmerlesirler dahada sut sarisi oldular gozler iyice mavilesti.benlik sorun yok sadece merak ettim basina gelen varmu tabiki Rabbim cocuk versin saglikli olsun.ama merak ettim yani

Yani hani cocuklari tek gorseniz aaa bunlar ingilizmi diyebiliyorsnuz. Birakin iki uc kereyi belki en az benim yanimda yirmi defa tanimayanlar disardan bakanlar aaa ne guzeller tatilemi geldiler aaa ingilizmi aa almanmi diyorlar bende annesi uzulmesin diye olurmu bunlar dogu cocuklari bizim aslimiz sarisin diyip herkesi susturuyorum ama Allah biliyor imkani yok turklerle alaka yok.suan buyuduler dedikki buyudukce esmerlesirler dahada sut sarisi oldular gozler iyice mavilesti.benlik sorun yok sadece merak ettim basina gelen varmu tabiki Rabbim cocuk versin saglikli olsun.ama merak ettim yani
Maalesef bu gibi durumlar olabiliyor sonucta laboratuvar ortami bi anlik dalginlik vs

Ama zaten aile benimsemis tüp bebek sonucta kendi karninda buyumus kendi dogurmus kendi buyutmus hani kendilerine ait olmadigini ogrenseler degisecek birsey olur mu ki

Kucucum hastane ortamlarinda dahi karisikliklar oluyor dogmus cocuklari karistirabiliyorlar evet böyle ni hata affedilemez ama maalesef ki duyup sahit oldugumuz seyler

Bi yakinimizin cocugu dogdugunda yanlis cocugu vermisler neyse bebeğin babasinin dikkati o buyuk o hatanin onune gecmis kunyesinde karisinin adinin yazmadigini fark etmis

Gecenlerdede haberlerde yurtdisinda bir tup bebek labratuvarinda baya bi karisiklik olduguyla ilgili haber cikmisti ama cok cidfi meseleler oldugu icin boyle seyler olsada ustu kapatilip medyaya yansimasi engellenebiliyor diye dusunuyorum

Ama soz konudu bebegin ailesi problem ediyorlarsa dna isteyenilirler

Aile problem etmiyorsa karışmayın, dile getirmeyin.
Belki kadın da yada adamda bir sıkıntı olduğu için donör kullanmışlardır.
(Yasal mı bilmiyorum)
Bunu da kimse bilsin istemiyorlardır.
Onlar aile olmuş artık, karışmayın...

++++++++++

Geçen gün bir haber okudum bir doktor 19 bebeğin biyolojik babası olduğu meydana çıkıyor tabi bu olay Türkiye'de değil Hollanda'da... İçlerinde şüphe varsa DNA yaptırsnlar ama gen dağılımı da olmuş olabilir. Ama hiç kimse bu durumu dert etmiyorsa siz de karışmayın bence...

(Yasal mı bilmiyorum)

+++++++

Aynen sizi ilgilendirmez. Karışmayın

(Yasal mı bilmiyorum)
Haklısınız çoğu insanın düşüncesine uymasa da bu da bir ihtimal. Ancak donör seçerken fiziksel özelliklere göre bir seçim yapılıyor diye biliyorum. Bence de dışardan müdahalede bulunmayın. Önceki mesajimda dediğim DNA yaptırma seçeneğinden bahsetmeyin bile.

Aile karismiyorsa karistirmayin ortaligi.
Ama baya bi once bi haberde gormustum.
Bi doktor varmis adam tup bebek tedavilerine gelenleri "100%" cocuk sahibi yapiyormus. Sorun babada oldugunda ozellikle. Herkes ona geliyormus.
Senelerdir bu isi yapiyormus.
Ve gariptirki o doktorun tedavisiyle dunyaya gelen cocuklarin hepsi birbirne benziyormus. Hepside doktora..
Megersem adam senelerce kendi spermiyle cocuk sahibi yapmis hastalari..
Igrenc.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X