Tüp bebekler sorunlumu olur?

nonay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
370
106
123
Diğer
Arkadaşlar tüp bebekle hamile kaldim şükür bugün farkli bi merkeze gittim 2li testim normal cikmasina rağmen siz tup bebekle hamile kalanlar her zaman risk altindasiniz bu her zaman yüksektir 2li testin normal cikmasi seni sevindirmesin tarzında konuştu hamile kalan arkadaşlar hic böyle bişey duydunuzmu

Tüp bebekle hamile kalanların düşük riskinin sözde daha yüksek olduğu filan söyleniyor ama siz onlara bakmayın burada tüp bebekle hamile kalan çoğu kadın sağlıklı şekilde bebeklerini dünyaya getirdi

Tüp bebekle hamile kalanların düşük riskinin sözde daha yüksek olduğu filan söyleniyor ama siz onlara bakmayın burada tüp bebekle hamile kalan çoğu kadın sağlıklı şekilde bebeklerini dünyaya getirdi
Düşük degilde bebekler için çok konuştu Allahim saglik uzun ömür versin inşallah çocuklarımıza benim aklima takıldı

Oyle olsa bile o dr bu u hangi akilla soyluyor karsindaki oyle yada boyle tup bebek yapma mecburiyetinde kalmis yani ona bu olumsuzlugu anlatmak ne kazandirir hayret bisey aa oylemi ozmn iptal edelimmi diyelim. Allah saglik versin her cocuga saglikla gelsinler olunsuz dusunmenin oylemi boylemi demenin hic anlami yok suan bosverin . Dua edin saglikla gelsin tum yavrular.. :(

Back
X