tüp bebekmi aşılamamı yaptırmalıyım sizce yardım edin lütfen!!!

dorukk

S ♥ A ♥ B ♥ İ
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
2.255
6
158
merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır bebek hasreti yaşıyorum.bi çok testler yapıldı eşieme ve bana sonunda bende bir problem olmadığı fakat eşimin sperm problemi yaşdığını anladık. neyse esas konu şuki:son testte 23 milyon sperm % 20 hareketlilik ve az da olsa şekilde bozukluk çıktı. doktorumuz aşılamda sınırda olduğumuzu söyledi fakat 1 kere denemeye değer dedi. ben kararsızım. kendimi yıpratmak istemiyorum daha fazla sizce değerler nasıl ve ne yapmalıyım yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..

merhaba canım sakın moralini bozma ben 4 kez denedim ama olmadı ve umut olduğu için 4kez denedik bence kendini yormadan tüp bebeğe geç sakın üzme kendini seni çok iyi anlıyorum:1hug:ben tüp bebekle hamile kaldım:dance:çok mutluyum Allah herkese yaşatsın sanada inşallah:1hug:

dorukcum istersen önce aşılamada dene şansını 2 kere hakkımız var belki bebiş gelirde tüp bebege gerek kalmaz canım

merhaba canım sakın moralini bozma ben 4 kez denedim ama olmadı ve umut olduğu için 4kez denedik bence kendini yormadan tüp bebeğe geç sakın üzme kendini seni çok iyi anlıyorum:1hug:ben tüp bebekle hamile kaldım:dance:çok mutluyum Allah herkese yaşatsın sanada inşallah:1hug:

saol canım. ne mutlu sana. çok tebrik ediyorum senide.umarım tez zamanda rabbim tüm isteynelrin kucaklarını doldursun bu yoldan emek harcamak ne kadar zor sende çok iyi biliyosundur canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

Canım benim eğer yaşınız müsair ise biraz eşinin sperm kalitesini arttırmak için tedavi görün ve bence ilk olarak aşılama deneyin çünkü şu an için problem sadece hareketli sperm sayısı gibi gözüküyor.Çok umutsuzluğada kapılma.İnan bu yol mucizelerle dolu.Allah yardımcın olsun

güncel...................................................

merhaba arkadaşlar bende 3 yıldır bebek hasreti yaşıyorum.bi çok testler yapıldı eşieme ve bana sonunda bende bir problem olmadığı fakat eşimin sperm problemi yaşdığını anladık. neyse esas konu şuki:son testte 23 milyon sperm % 20 hareketlilik ve az da olsa şekilde bozukluk çıktı. doktorumuz aşılamda sınırda olduğumuzu söyledi fakat 1 kere denemeye değer dedi. ben kararsızım. kendimi yıpratmak istemiyorum daha fazla sizce değerler nasıl ve ne yapmalıyım yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..

Ben 1 kez aşılama denedim hemen tüp bebeğe geçtim..İlk denememde Allah kısmet etti tuttu çok şükür..Bence tüp derim çünkü zaten spermlerde sınırdaymışsınız..Birde gebe kalma olasılığı Normal yolla %15 ken aşılamada %17yani çok az..Yinede sen bilirsin
İnşallah tez zamanda Allah sanada nasip edera.s.

arkadaşlar ben adanadan yazıyorum ikinci denemem olcak adana ankara tüp bebek merkezi hakkında bilgisi olan varmı varsa lütfen yardımcı olurmusunuz 8 yıldır evliyi bende bebek özlemi çekiyorum...beni en iyi sizler anlarsınız.:nazar:

şansını dene sona çok pısman olursun yaptırdıgın yerden ziyade kısmet hersey benimde olsun diye çok dua etdim ama 6 yıl sonra oldu dua ile meryem suresi var kuranı kerimde benim dua ile oldu

şansını dene sona çok pısman olursun yaptırdıgın yerden ziyade kısmet hersey benimde olsun diye çok dua etdim ama 6 yıl sonra oldu dua ile meryem suresi var kuranı kerimde benim dua ile oldu

adti , duayı burada da paylaşabilir misin?

kuranı kerimde meryem suresi var onu oku bide cevşende tahmidiye var hertürlü hastalığın şifası için okunuyor bide peygamber duaları var zekeriyya peygamberin okuduğu dua anlamı ya rabbim bana salih evlatlar lütfet şüpesiz sen dualrı işitip icap edensin dua da şöyle rabbi hebli milledünke zürriyyeten dayyibeten inneke semiuddua bunu 7000 defa oku merak etme okursa 2 günde biter zaten 7000 deyince insanın gözü korkuyor biraz ama

benim bildiklerim bu kadar arkadaşlar duaların gücü bizim zannettiğimizden çok daha fazla her zaman aksiliklerle devam eden tedavim bu sefer bu dualar sayesınde çok güzel ilerliyo inşallahda allahın izniyle hamile kalcam gibi

canım benimde eşimde sperm sayısı eksikliği vardı bize direk tüp bebek tedavisi uygulandı o bile 1. de tutmadı 2. de tuttu bana sorarsan hiç kendini yıpratma direk tüp bebekle başla en azından bu benim fikrim yani

merhaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bendede pco var sizce aşılamamı yoksa direk tüp bebekmi?neolu yol gösterin lökosit için antibiyotik verdi doktor
eşimin perm testi sonucu

miktar :2ml
ph :8
renk :krem
mikroskop :bol lökosit görüldü
sayı :12.800.000
motilite : 1h nrm krkt %30 yvş hrkt %10
kıvam :30 dk

Back
X