Tüp Bebek Merkezleri tüp bebekte ailenize söyledinz mi?yardım

meraba arkadaşım biz söylemiyoruz.benim 10 yaşında bi kızım ar.ondan bile olabildiğince saklamaya çalışıcaz.bizimki tamamen duygusal.eşimin ailesi bilmesin diye.çünkü bi çocuğumuz var ve özel yaptırıcaz.maliyeti yüksek olduğu için.bende endometriyosiz var.eğer bi doğum yaparsam kurtulabilirim.hamilelik hastalığı baskılıycak.ama ben bir kez daha anne olmak istiyorum.bunu kredi çekerek yaptırcaz.taksitle yani.bi şans verdik kendimize.bu yüzden söylemiyoruz.

meraba arkadaşım biz söylemiyoruz.benim 10 yaşında bi kızım ar.ondan bile olabildiğince saklamaya çalışıcaz.bizimki tamamen duygusal.eşimin ailesi bilmesin diye.çünkü bi çocuğumuz var ve özel yaptırıcaz.maliyeti yüksek olduğu için.bende endometriyosiz var.eğer bi doğum yaparsam kurtulabilirim.hamilelik hastalığı baskılıycak.ama ben bir kez daha anne olmak istiyorum.bunu kredi çekerek yaptırcaz.taksitle yani.bi şans verdik kendimize.bu yüzden söylemiyoruz.

mrb canım bizde söylesek mi ne yapsak bilmiyorum eşimin ailesine yada bizimkilere söylemek istemiyoruz peki transferden sonra yatmam gerekirse nasıl olcak kim bakacak bana ne yapsam bilmiyorum inş tez zamanda sağlığına ve bebişine kavuşurşun teşekkürler canım

mrb canım bizde söylesek mi ne yapsak bilmiyorum eşimin ailesine yada bizimkilere söylemek istemiyoruz peki transferden sonra yatmam gerekirse nasıl olcak kim bakacak bana ne yapsam bilmiyorum inş tez zamanda sağlığına ve bebişine kavuşurşun teşekkürler canım

meraba arkadaşım daha bugün bakabildim.Benim bi de 10 yaşında bi kızım var,yazmışmıydım bilmiyorum..benim derdim. kızım yalnız kalmasın biz ölünce.bir kardeşi olsun falan işte .ona bile söylemedik.olabildiğince saklıycaz.onun stresi de var.bi tutmazsa dile düşmek var öyle.bana kim bakar,kızıma kim bakar düşünsene.okula gidiyor,ben götürüyorum.yaz geliyo zaten transfer yapıldıktan sonra tahminim okulun kapanmasına az kalmış olucak.ya gönderirim ya göndermem.yarı aç yarı tok.çamaşır olayınıda
eşim halleder.ya da çamaşır teli alır,kızım makinaya koyar,babası balkona götürür.kızım tele asar.allah yardım eder.gözümüzde çok büyütmemek lazım.herşeyin bi çaresi var.esas bebek doğduktan sonra mesele çünkü onu yalnız bırakıp iş yapamazsın bence saklamak uygun geliyo hayırlısı

Back
X