Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maslak Acıbadem hastanesi dışarıdan bakılınca kaliteli gibi gözüküyor. Yeni bir hastane, kadrosu nasıl bilmiyorum. Madem ki 3. denemen dediğin gibi gerçekten iyi bir ekiple bu işe başlamanı tavsiye ederim. Ben sana Memorial Hastanesini tavsiye ediyorum Nihalcim. Pozitif sonucu orada aldım ve hamileliğim devam ediyor. Allah size de nasip eder inşallah.
smufy allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah size. bende avrupa tarafında olmama rağmen biraz daha uyugun die umutu düşünüyodum. ama memorial bana umuta göre daha yakın sonuçta. fiyatı nedir. kimi tavsiye edersn ordan?
Aminn cnm darısı sizlerin başına inşallahhh. Memorial'in fiyatı 1900 euro.İlaçlar hariç. İlaç demişken mesela ilacın bitti orada bir bayan var (adını Yanlış hatırlamıyorsam Zehra hn) ona gidiyorsun ve ilaç konusunda sana yardımcı olabiliyor. Elinde varsa bedava ilaç temin edebiliyorsun. Mesela ben tedavim bittiğinde fazla kalan ilaçlarımı oraya bıraktım, hemen hemen tüm hastalar öyle yapıyor. İhtiyacı olanlarda gidip oradan temin ediyor. Doktor konusunda tüm ekip çok iyi, benim doktorum Nur Dokuzeylül'dü çok şeker bir bayan, takiplerimi kendisi yaptı. Yumurta toplama işlemini kim yaptı göremedim (baygın olduğumdan) fakat Nur hanım değildi. Transfer işlemini ise Hale hn yaptı. Onun da elinin uğuruna inandım:1rolleyes: Yani kısacası Nur hanım, Hale hanım ve sorununuz ileri derecedeyse Semra hanımı tavsiye ederim cnm. Tün doktorların hastalardan haberi var, her öğlen toplantı yapıp hep beraber karar veriyorlar, bundan dolayı Kontrollerin hariç diğer işlemlerin farklı kişiler tarafından yapılırsa sakın endişelenme hepsi birer harika. Şimdilik bu kadar canım. Umarım sen de en kısa zamanda bebişine kavuşursun. Sevgiler.