• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte basarisiz olduktan sonra sogan-incir kürüyle hamile kalan varmi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar bir veya bircok tup bebek tedavisi deneyipte basarisiz olduktan sonra sogan veya incir kûrüyle hamile kalan varmi aranizda???
Ben denemek istiyorum onumuzdeki ay sogan kürüyle baslayip incir kürünüde yapicam varmi benimle birlikte denemek isteyen???Belkide bebisler kendiliginden gelir bu sefer ne dersiniz???

Kizlar yokmu hiç kimse kürlerle hamile kalmayi denemek isteyen??Deneyelim denemekten zarar gelmez...

soway cim sen her iki kürüde denedinmi??sizdeki sorun ne bu arada neden olmuyor?ve kac senedir olmuyor??

canım ben neler nelerdenedim, bizdesebepyok, herşey normal ama olmuyor yinede, 4kez tüp denedim tutmadı gitti:(( tekrar denemeye varım ama soğan kürü için regliyi beklemek gerek cnm....

canım ben neler nelerdenedim, bizdesebepyok, herşey normal ama olmuyor yinede, 4kez tüp denedim tutmadı gitti:(( tekrar denemeye varım ama soğan kürü için regliyi beklemek gerek cnm....

evet canim benim bugun 4. gunum ben 9 gun sonra baslayabilirim sanirim...
insallah yapabilirim hic denemedim çok kotuymus tadi ve kokusu duyduguma gore....
bu arada size yapilan incelemelerde ve testlerde post-coital (servikal mukus) testi yapilmiydi???bazen hiçbir sebzp bulunamadiginda tek neden bu oluyor... ama turkiyedeki hastanelerin çogu bu testi yapmadan sebepsiz infertilite teshisi koyuyor....

evet canim benim bugun 4. gunum ben 9 gun sonra baslayabilirim sanirim...
insallah yapabilirim hic denemedim çok kotuymus tadi ve kokusu duyduguma gore....
bu arada size yapilan incelemelerde ve testlerde post-coital (servikal mukus) testi yapilmiydi???bazen hiçbir sebzp bulunamadiginda tek neden bu oluyor... ama turkiyedeki hastanelerin çogu bu testi yapmadan sebepsiz infertilite teshisi koyuyor....

o ne hastalığı öyle

slm canıım bende bu ay soğan kürü deneyeceğim bugün başlıyorum sen başladınmı yoksa daha varmı

o ne hastalığı öyle
hastalik degilde soyle anlatayim ben...her kadinda servikal bolgede bulunan servikal sivinin yani mukus sivisinin gorevi iliski sonrasi spermlerin bu sivi içersinde yuzerek rahime ulasmasini saglamaktir...bu sividaki antikorlar bakteri mikrop gibi seylerin (tehlike oldugunu bildigi için) rahime geçisinide onler ayni zamanda...ama bazi kadinlardaki bu sivi sadece bakteri ve mikroplarin degil spermlerinde rahime geçmesine engel olur geçisine izin vermez (spermleri ôldürür) ve hamile kalmak mumkun olmaz bu durumdada...
slm canıım bende bu ay soğan kürü deneyeceğim bugün başlıyorum sen başladınmı yoksa daha varmı

ben 4 subatta basliycam canim insallah ikimizde olumlu sonuc aliriz...sen incir kürüde yapicakmisin??biririmizi gelismelerden haberdar edelim...

o ne hastalığı öyle

Anlattiklarimin yani sira bu sivinin katilesizligi ancak post coital tastle anlasilir...

HSG Servikal mukus nedir, postcoital test nasıl yapılır?

Rahim ağzındaki bezlerin salgıladığı sıvıya servikal mukus denir. Bu sıvının yoğunluğu adet dönemi boyunca değişir. Adet döneminin büyük bölümünde bu sıvı çok yoğundur, bakterilerin rahme girmelerin engelleyen bir tıkaç oluşturur. Yumurtlamadan 5 gün önce mukus miktarı artar ve yoğunluğu azalır, sıvılaşır. Yumurtlamadan 24 saat sonra mukusun kıvamı yine koyulaşır.

Postcoital test nasıl yapılır?

Postcoital test cinsel ilişkiden 6-12 saat sonra rahim ağzındaki mukustan örnek alınarak yapılır. Bu örnek mikroskop ile incelenir, ve bu örnekteki sperm sayısı ve spermlerin canlılığı belirlenir.

Kisirlik sôzkonusuysa bazen çok az sayida sperm görülürken bazen hiç canli sperm görulmez bu sivida....Umarim anlatabilmisimdir canim....

Anlattiklarimin yani sira bu sivinin katilesizligi ancak post coital tastle anlasilir...

HSG Servikal mukus nedir, postcoital test nasıl yapılır?

Rahim ağzındaki bezlerin salgıladığı sıvıya servikal mukus denir. Bu sıvının yoğunluğu adet dönemi boyunca değişir. Adet döneminin büyük bölümünde bu sıvı çok yoğundur, bakterilerin rahme girmelerin engelleyen bir tıkaç oluşturur. Yumurtlamadan 5 gün önce mukus miktarı artar ve yoğunluğu azalır, sıvılaşır. Yumurtlamadan 24 saat sonra mukusun kıvamı yine koyulaşır.

Postcoital test nasıl yapılır?

Postcoital test cinsel ilişkiden 6-12 saat sonra rahim ağzındaki mukustan örnek alınarak yapılır. Bu örnek mikroskop ile incelenir, ve bu örnekteki sperm sayısı ve spermlerin canlılığı belirlenir.

Kisirlik sôzkonusuysa bazen çok az sayida sperm görülürken bazen hiç canli sperm görulmez bu sivida....Umarim anlatabilmisimdir canim....
anladım aydınlandım valla iyi oldu, yeni evli biri için.. peki kayganlaştırma amaçlı tükürük yada vazelin kullanamk etkilermi bu sıvıyı? çok inssan kullanıyo ama vazelin..

anladım aydınlandım valla iyi oldu, yeni evli biri için.. peki kayganlaştırma amaçlı tükürük yada vazelin kullanamk etkilermi bu sıvıyı? çok inssan kullanıyo ama vazelin..

Yanlis yapiyorlar...Doktorun onermedigi bir kimyasali oraya surmek çok tehlikeli sakin deneme...Tükürükte igrenç bisey zaten milyonlarca zararli bakteri var içinde bilinçsiz insanlar yapiyorlar iste ama yanlis...Bu gibi seyler yapmak mukus sivisininda kalitesini bozabilir , kisirligada neden olabilir bence...Kayganlastirici denemek istiyorsan eczanede satiliyor bu is için ozel uretilmis, onlardal al canim...

Son düzenleme:
Yanlis yapiyorlar...Doktorun onermedigi bir kimyasali oraya surmek çok tehlikeli sakin deneme...Tükürükte igrenç bisey zaten milyonlarca zararli bakteri var içinde bilinçsiz insanlar yapiyorlar iste ama yanlis...Bu gibi seyler yapmak mukus sivisininda kalitesini bozabilir , kisirligada neden olabilir bence...Kayganlastirici denemek istiyorsan eczanede satiliyor bu is için ozel uretilmis, onlardal al canim...

haklısın teşekkürler..

slm arkadaşlar bende pcosluyum klomen aşılama denedik olmadı 11gündür soğan kürünü uyguluyorum reglime 1hafta var inş işe yaramıştır ya rabbim hepimizi bebişler:49::49::49:imize kavuştursun inş...

Back
X