tup bebekte basarısızlıga ugrayayn ve yılmayan arkadaslar

sevval17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
907
141
133
selam arkadaslar ben 2 ay once tedavıye basladım tup bebek ıcın ama doktoruma soyledım ben aspırın kullanamıyorum dıye oda bana coraspın verdı ve bısey olmaz dedı ve tam transfer olacagım gun transfer saatımı beklerken transferıme 15 dakıka kala mıde kanaması gecırdım ve tabıkı transferım ertelendı bı sonrakı ay bana adetımın 2 gunu estarderm bant verdıler donmuslarla denemek ıcın ve tarnsfere kadar herhangı bı ılc kullanmadım yanı prednol gıbı bagısıklık sıstemını dusuren herhangı bı ılac vermedıler...ve transfer sonrası 3 gun kalkmadan yattm ama malesef sonu husran...transferlerını yaptırıp basarılı olan rkadaslar nerelerde yaptırdınız transferlerınızı ve doktorlarınız kımler... 3-4 ay sonra bıdaha denemek ıstıyoruz ama korkuyorum yıne aynı seylerı aynı uzuntuyu yasamaktan...

test yaptırp doktora olmadıgını soyledıkten sonra benım estardem bantları cıkarmamı soyledı 3 gun sonra adet oldum adetım bıttıkten 2 gun sonra tekrar kanamam oldu konu ıle ılgılı bılgısı olanlar

selam arkadaslar ben 2 ay once tedavıye basladım tup bebek ıcın ama doktoruma soyledım ben aspırın kullanamıyorum dıye oda bana coraspın verdı ve bısey olmaz dedı ve tam transfer olacagım gun transfer saatımı beklerken transferıme 15 dakıka kala mıde kanaması gecırdım ve tabıkı transferım ertelendı bı sonrakı ay bana adetımın 2 gunu estarderm bant verdıler donmuslarla denemek ıcın ve tarnsfere kadar herhangı bı ılc kullanmadım yanı prednol gıbı bagısıklık sıstemını dusuren herhangı bı ılac vermedıler...ve transfer sonrası 3 gun kalkmadan yattm ama malesef sonu husran...transferlerını yaptırıp basarılı olan rkadaslar nerelerde yaptırdınız transferlerınızı ve doktorlarınız kımler... 3-4 ay sonra bıdaha denemek ıstıyoruz ama korkuyorum yıne aynı seylerı aynı uzuntuyu yasamaktan...
Canım merhaba bende tüp bebek yaptırdım. Çok şükür ilk denemede tuttu. Ben 25 yaşındayım ve zayıf olmam da tüp bebeğin başarı şansını arttırıyor... İstanbul Cerrahi Hastanesi Dr. Serdar KOÇ Tarafından yapıldı.

cok sevındım canım bende 27 yasındayım 57 kıoyum ama benım tedavımden oldugunu dusunuyorumnasıp degılmıs bıde

Canım merhaba bende tüp bebek yaptırdım. Çok şükür ilk denemede tuttu. Ben 25 yaşındayım ve zayıf olmam da tüp bebeğin başarı şansını arttırıyor... İstanbul Cerrahi Hastanesi Dr. Serdar KOÇ Tarafından yapıldı.

Bursa Tüp bebek merkezinde bebek denemsı yaptırmayı düşünenler umutlarınızı samimiyetsiz,kariyer yapıp,insanlıktan nasibini almamışş kimselerin avuçlarına vermş olursunuz.Ben sırf ıkıncı çocuğumda (ilk normal gebelık)tüp bebek yontemıyle sahip olmak istemem yüzünden bütün bebek hevesim kırıldı.kurumu karalamak değl asla nıyetim bireysel görüşlerimdir kesinlikle tamamen ticari gözle bakıyor bütün ekıp tam teşekküllü bir şekilde.bana blastosist embrıyo tarnsferım olduğu halde yani kalıteli canlı embriyo olumsuz sonuçlandı denemem.tabiki önce Allahu teala takdirir fakat sırf ıkıncıye tekrar tup bebek denemsı yapmam ıcın maddı yat geçtim bütün hevesim kırıldı ne yazıkki 5 ay geçmesine rağmen bu konuda ilk defa yorum yapma cesareti buluyorum.düşünüp tartmadan başlamayın o stresi yaşayan birr i olarak Allah hepinizin gönül muratlarını versin.

evet maddiytıda gectım ınsan manevi olarak cöküyor resmen olduguna olacagına ınanırken tutmadıgını ögrendiğimde mahfoldum resmen cok kötü bir duygu rabbim kimseye yasatmasın olumsuz sonucları...insallah hepimizin kucakları dolar...

Allah razı olsun canım bende senın bebegını saglıkla kucagına alman için dua edicem

forumu uzun süredir takip etmekdeyim ana ilk defa cesaret edip de yazmak istedim arkadaşlar daha önce 5 defa aşılama 2 defada tüp bebek deneyimi yaşadım yazmamdki amac tüp bebek yapmak isteyen lere yardımcı olmak umudu bende pokostik over teshisi kondu genc kızlığımdan beri ilac yardımsız hic olmadım desem yalan olmaz ilac kullanmadığım zaman adetim minumum 3 ay sonra falan oluyordu tabi bu arada ben dayanamayıp ilac kullanıyordum ve adet oluyordum dediğim gibi 5 defa aşılama yapıldı olmayınca ege üniversitesi tüp bebek servisine baş vurduk ilk denemem di orda tutmadı 2 denememi bursa acıbadem de yapdırdık bize bir paket program sundular 3 deneme ücretli 4. deneme onlara ait olmak üzere ilk deneme ücreti 3950 tl ilaclarda 1000 tl civarında tuttu ama daha sonucu almadan eşime ben bütün denememi burda yapmak istiyorum dedim dokdorumuz şahin zeteroğlu idi bir insan bu kadar pozitif olabilir allah kendisinden bin kere razı olsun ayın 23.de kan testimde değerim 340 cıkdı bu ayın 6 sında inşallah ultrasona gireceğim bebişmizi göreceğiz allah hepiniizn dualarını kabul etsin inşallah eğer isteyen arkadaş olursa deneyimlerimide yazabiliirm

merhaba arkadaşlar ben şahin zeteroğlu hastasıyım 3 defa başka merkezde aşılama yapyırdım sonuç alamadım...4.kez başka merkezde tüp bebek denedim yinede sonuç alamadım.şahin zeteroğlunda ilk denememizde mutlu sona ulaştık.ve şuanda ikiz bebeklerim var.ve ben bu bebeklere sahip olduysam önce allahın sonrada şahin zeteroğlunun sayesindedir.çünkü şahin bey profosyenel bir hekim olarak hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı.bursa acıbadem hastahanesi şahinzeteroğlunu herkese tavsiye ederim.ayrıca 15 yıllık evlilikten sonra hamile kaldım ve ikiz sahibiyim....

Bursa Tüp bebek merkezinde bebek denemsı yaptırmayı düşünenler umutlarınızı samimiyetsiz,kariyer yapıp,insanlıktan nasibini almamışş kimselerin avuçlarına vermş olursunuz.Ben sırf ıkıncı çocuğumda (ilk normal gebelık)tüp bebek yontemıyle sahip olmak istemem yüzünden bütün bebek hevesim kırıldı.kurumu karalamak değl asla nıyetim bireysel görüşlerimdir kesinlikle tamamen ticari gözle bakıyor bütün ekıp tam teşekküllü bir şekilde.bana blastosist embrıyo tarnsferım olduğu halde yani kalıteli canlı embriyo olumsuz sonuçlandı denemem.tabiki önce Allahu teala takdirir fakat sırf ıkıncıye tekrar tup bebek denemsı yapmam ıcın maddı yat geçtim bütün hevesim kırıldı ne yazıkki 5 ay geçmesine rağmen bu konuda ilk defa yorum yapma cesareti buluyorum.düşünüp tartmadan başlamayın o stresi yaşayan birr i olarak Allah hepinizin gönül muratlarını versin.

Hangi merkeze yaptırmıştınız yazarmısınız acaba???

canım ben bahcecıde ıkı tane tup bebek denedım ıkısıde tutmadı tutmadıgını pazartesı gunu ogrendım daha cok yenı yanı artık 2 3 ay sonra ıstanbul tup bebek merkezıne aret kamara gıtmeyı dusunuyorum

Back
X