tüp bebekte bitmeyen kahverengi akıntı

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
doktor konusunda mecburi seçimlerimin sebeplerini ve doktorların yarım yamalak muamelerini es geçiyorum aklıma geldikçe sinirim bozuluyor.
bana lekelenme kanama konusunda bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bu konuyla daha kanama ve şüpheli akıntıyla boğuşup doğuran yada sevinci yarım kalan arkadaşlara bu konu ile ulaşmak istiyorum .çalışıyorum hafta içi izin durumum çok sıkıntılı.
balıkesirin bir ilçesinde oturuyorum.balıkesirde olan doktor tavsiyesi de verebilirsiniz.
ne iyiyim ne kötü ama göz göre göre de kötü olmak istemiyorum.
kullandığım ilaçlar
progestan 200 fitil günde 2
estrofem günde 3
folidoce günde 1
claxen 0.4 günde bir göbekten
prognex 50 mg 10 günde bir(oda bu hafta kontrol için randevu almıştım o gün ani kanama ile kafam binbeşyüz gittim dr a sormasam vermeyecekti)
tıbbi olarak normalmiş gibi görünüyor ilaçlar var işte daha ne modunda drlar belki ama günden güne ürkütüyor.yanlış yere konu açtıysam özür dilerim ama acil bu hakkında bir şeyler yapmalıyım.

Öncelikle doktorunu değiştirmeni2tavsiye ederim. Kanama olduğu zaman haftalık iğne veriyorlar ve kanama varken progestanı vajinal yoldan alamazsın. Bol bol rapor almanı tavsiye ederim sonuçta kolay bulmadık sağlıkla kucağına al canm hepimiz alalım inşallah

Öncelikle doktorunu değiştirmeni2tavsiye ederim. Kanama olduğu zaman haftalık iğne veriyorlar ve kanama varken progestanı vajinal yoldan alamazsın. Bol bol rapor almanı tavsiye ederim sonuçta kolay bulmadık sağlıkla kucağına al canm hepimiz alalım inşallah
teşekkür ederim.rapor kısmı biraz zor.memurlara tabi olduğum için hafta sonum bar 7.30 -17.30 çalışıyoruz.bunu hazmedemediklerine mi bilmem büyük amirler hep sorun çıkarıyor izin konusunda bizim bölümde doktor öneriniz varsa bekliyorum.

teşekkür ederim.rapor kısmı biraz zor.memurlara tabi olduğum için hafta sonum bar 7.30 -17.30 çalışıyoruz.bunu hazmedemediklerine mi bilmem büyük amirler hep sorun çıkarıyor izin konusunda bizim bölümde doktor öneriniz varsa bekliyorum.
İkiz gebeliklerde ve zor geçen gebeliklerde perinatoloji uzmanlarına girmek gerekiyor netten araştırın yakınınızda bi doktor bulun derim.

Kizilkahverengi isaret parmağın kapladığı alan kadar gelmis yine.önceden siyah kahverengiden degismezdi bende aksam fitilimi koydum.sol kasigimda seğirme var.ishal yapmis biseyler.ishal insanin büyük abdest cikan yeri kasindirir mi?aksam balik yedim.sabah simit pogaca oluyor.olge yogurtlu kizarmaktan kurumuş karışık ızgara patatesli köfte.ay ya acil kadin doguma mi gitsem yarın :( ağrım yok

Geçmiş olsun canım benim bu konuda bi bilgim yok ama en yakın arkadasımımda böyle olmuş ilacları düzenli kullandı dogurdu hatta ikinciside normal oldu onuda dogurdu. Hakkında hayırlısı olsun bende adet olmayıa bekliyorum tüp bebek için yazını okuyunca cok ilac vermişler yav resmen kimyasallarla cocuk dünyaya getirmeye calışıyoruz haksızmıyım

Kizilkahverengi isaret parmağın kapladığı alan kadar gelmis yine.önceden siyah kahverengiden degismezdi bende aksam fitilimi koydum.sol kasigimda seğirme var.ishal yapmis biseyler.ishal insanin büyük abdest cikan yeri kasindirir mi?aksam balik yedim.sabah simit pogaca oluyor.olge yogurtlu kizarmaktan kurumuş karışık ızgara patatesli köfte.ay ya acil kadin doguma mi gitsem yarın :KK43: ağrım yok
Bi sakin ol lütfen ya bi yat bi dur ne telas böyle sen 9 ayına kadar 9 dogurursun bi dinlen ayaklarını kaldır yat bu streste cocuk da durmak istemicek

Bi sakin ol lütfen ya bi yat bi dur ne telas böyle sen 9 ayına kadar 9 dogurursun bi dinlen ayaklarını kaldır yat bu streste cocuk da durmak istemicek
tam diyorum yarın acile gideyim sonra fitili alınca duruluyor.mutlaka açıklaması vardır.eğer sıkıntı yoksa da yeni gitmiş sayılırım doktora. inşallah 19 eylüle kadar sıkıntı olmadan gelirim.dediğin gibi avuç avuç ilaçla çocuk doğurmaya çalışıyoruz. mesela bazı arkadaşlarda şeker troid hapı olmuyor.jel veriyorlar progestan iğnesini 2 günde yada 5 günde bir veriyorlar estrofem ve progestanın üstüne.

bir özel doktor var ama o da uzak yeri.muayene ücretini öğrenemiyorum çünkü işe gelirken telefonumu evde unuttum.

Kizilkahverengi isaret parmağın kapladığı alan kadar gelmis yine.önceden siyah kahverengiden degismezdi bende aksam fitilimi koydum.sol kasigimda seğirme var.ishal yapmis biseyler.ishal insanin büyük abdest cikan yeri kasindirir mi?aksam balik yedim.sabah simit pogaca oluyor.olge yogurtlu kizarmaktan kurumuş karışık ızgara patatesli köfte.ay ya acil kadin doguma mi gitsem yarın :KK43: ağrım yok
Al proluton sağlık kabininde biyerde vurdur ben hala her hafta vuruluyorum erken doğum olmasın diye zararı yok

Al proluton sağlık kabininde biyerde vurdur ben hala her hafta vuruluyorum erken doğum olmasın diye zararı yok
doktor 10 günde bir dediği için canım başka doktora da görünmek istiyorum.sizin vurununca akıntınız tamamen kesildi mi ne kadar da bir vurunuyorsunuz düzenli olarak.

doktor 10 günde bir dediği için canım başka doktora da görünmek istiyorum.sizin vurununca akıntınız tamamen kesildi mi ne kadar da bir vurunuyorsunuz düzenli olarak.
Benim ilk gebeliğim kanamalı geçti çok şükür bunda olmadı ama her ihtimale karşı 32.ye kadar her hafta vurulucam

Yarin öğreneceğim ne oldugunu pembe akintim kahverengi ile geldikçe daha cok midem bulaniyor.

Back
X