doktor konusunda mecburi seçimlerimin sebeplerini ve doktorların yarım yamalak muamelerini es geçiyorum aklıma geldikçe sinirim bozuluyor.
bana lekelenme kanama konusunda bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bu konuyla daha kanama ve şüpheli akıntıyla boğuşup doğuran yada sevinci yarım kalan arkadaşlara bu konu ile ulaşmak istiyorum .çalışıyorum hafta içi izin durumum çok sıkıntılı.
balıkesirin bir ilçesinde oturuyorum.balıkesirde olan doktor tavsiyesi de verebilirsiniz.
ne iyiyim ne kötü ama göz göre göre de kötü olmak istemiyorum.
kullandığım ilaçlar
progestan 200 fitil günde 2
estrofem günde 3
folidoce günde 1
claxen 0.4 günde bir göbekten
prognex 50 mg 10 günde bir(oda bu hafta kontrol için randevu almıştım o gün ani kanama ile kafam binbeşyüz gittim dr a sormasam vermeyecekti)
tıbbi olarak normalmiş gibi görünüyor ilaçlar var işte daha ne modunda drlar belki ama günden güne ürkütüyor.yanlış yere konu açtıysam özür dilerim ama acil bu hakkında bir şeyler yapmalıyım.
bana lekelenme kanama konusunda bilgi veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bu konuyla daha kanama ve şüpheli akıntıyla boğuşup doğuran yada sevinci yarım kalan arkadaşlara bu konu ile ulaşmak istiyorum .çalışıyorum hafta içi izin durumum çok sıkıntılı.
balıkesirin bir ilçesinde oturuyorum.balıkesirde olan doktor tavsiyesi de verebilirsiniz.
ne iyiyim ne kötü ama göz göre göre de kötü olmak istemiyorum.
kullandığım ilaçlar
progestan 200 fitil günde 2
estrofem günde 3
folidoce günde 1
claxen 0.4 günde bir göbekten
prognex 50 mg 10 günde bir(oda bu hafta kontrol için randevu almıştım o gün ani kanama ile kafam binbeşyüz gittim dr a sormasam vermeyecekti)
tıbbi olarak normalmiş gibi görünüyor ilaçlar var işte daha ne modunda drlar belki ama günden güne ürkütüyor.yanlış yere konu açtıysam özür dilerim ama acil bu hakkında bir şeyler yapmalıyım.