TÜP BEBEKTE BÜYÜME HORMONU KULLANANLAR

freedom82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
1.176
847
43
42
Merhaba Herkese,
Tüp bebek tedavisinde büyüme hormonu kullanan oldu mu? Kullandıysanız sonuç ne oldu ve büyüme hormonu ilacının yan etkileri var mıdır?
Ya da bu ilacı kullanan merkez ve doktor duydunuz mu?
Fikir ve deneyimlerinizi almak istiyorum.

F freedom82 hangi ildesin büyüme hormonunu her dr düşünemez ankarada isen I inthehll arkadaşıma iyi bir merkez arıyoruz.büyüme hormonu erken menepoz 24 yaş icin uygun mu? Senin dr.un bunu kullandiğina göre bana iyi bir dr. gibi geldi.özelden görüşebilir misiniz lütfen.merkezini ve dr.unu buradan da yazarsan bende merak ettim.

F freedom82 hangi ildesin büyüme hormonunu her dr düşünemez ankarada isen I inthehll arkadaşıma iyi bir merkez arıyoruz.büyüme hormonu erken menepoz 24 yaş icin uygun mu? Senin dr.un bunu kullandiğina göre bana iyi bir dr. gibi geldi.özelden görüşebilir misiniz lütfen.merkezini ve dr.unu buradan da yazarsan bende merak ettim.
Her dr. düşünemez mi? yoksa etkinliği kesin kanıtlanmadığı için mi bilmiyorum. Benim doktorun ismi Doç. Dr. Berfu Demir. Daha önce devlette çalışıyormuş şimdi Ankara'da yeni açılan Bahçeci Tüp Bebekte...

Ankara'da ikamet etmiyorum ama Ankaraya yakın olduğum için Ankaradaki doktorları tercih ediyorum...Aslında gönlüm İstanbuldaki doktorlardan yana ama çok uzak malesef..Doç. Dr. Berfu Demir bana işini ciddiye alan biri izlenimi verdi...İnşallah öyledir. Arkadaşınız da gitsin bir görüşsün zaten ön görüşme ücretsiz..Büyüme hormonu hangi durumlarda kullanılır bilmiyorum. İnternette büyüme hormonunu yumurtalık rezervi düşük kadınlara veya yaşı ileri kadınlar için kullandıklarını okudum...Doktorum da benim hikayemi dinledi ve daha önceki başarısız denemelerimi öğrenince büyüme hormonu yapıyorum senin durumundakilere dedi..Belki arkadaşınızın durumu benimki kadar kötü değildir. Ben doktoruma göre çok çok zor bir hastayım..ben de bunun farkındayım..Yine de ümidimi kaybetmeden yoluma devam ediyorum..

Ankara'da ikamet etmiyorum ama Ankaraya yakın olduğum için Ankaradaki doktorları tercih ediyorum...Aslında gönlüm İstanbuldaki doktorlardan yana ama çok uzak malesef..Doç. Dr. Berfu Demir bana işini ciddiye alan biri izlenimi verdi...İnşallah öyledir. Arkadaşınız da gitsin bir görüşsün zaten ön görüşme ücretsiz..Büyüme hormonu hangi durumlarda kullanılır bilmiyorum. İnternette büyüme hormonunu yumurtalık rezervi düşük kadınlara veya yaşı ileri kadınlar için kullandıklarını okudum...Doktorum da benim hikayemi dinledi ve daha önceki başarısız denemelerimi öğrenince büyüme hormonu yapıyorum senin durumundakilere dedi..Belki arkadaşınızın durumu benimki kadar kötü değildir. Ben doktoruma göre çok çok zor bir hastayım..ben de bunun farkındayım..Yine de ümidimi kaybetmeden yoluma devam ediyorum..
I inthehll ye bende bahceci ankarayi tavsiye etmistim.senin dr.ları tanımanda iyi oldu ve aynı yer olması da.sevindim birden.bol sans basarılar.bence iyi doktor bunu verir sonuç cok iyi olabiliyor.bilgiler icin sağol..

Ankara'da ikamet etmiyorum ama Ankaraya yakın olduğum için Ankaradaki doktorları tercih ediyorum...Aslında gönlüm İstanbuldaki doktorlardan yana ama çok uzak malesef.. Doç. Dr. Berfu Demir bana işini ciddiye alan biri izlenimi verdi...İnşallah öyledir. Arkadaşınız da gitsin bir görüşsün zaten ön görüşme ücretsiz..Büyüme hormonu hangi durumlarda kullanılır bilmiyorum. İnternette büyüme hormonunu yumurtalık rezervi düşük kadınlara veya yaşı ileri kadınlar için kullandıklarını okudum...Doktorum da benim hikayemi dinledi ve daha önceki başarısız denemelerimi öğrenince büyüme hormonu yapıyorum senin durumundakilere dedi..Belki arkadaşınızın durumu benimki kadar kötü değildir. Ben doktoruma göre çok çok zor bir hastayım..ben de bunun farkındayım..Yine de ümidimi kaybetmeden yoluma devam ediyorum..

Beni de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :) Ümidinizi kaybetmeyin gerçekten, Allah yardımcınız olsun, süreci sürekli konuşalım ben de merk ettim. Zaten Bebegimhadi Bebegimhadi 'nin de dediği gibi Bahçeciyi önermişti. Oraya bi gideceğim. Teşekkürler :)

I inthehll ye bende bahceci ankarayi tavsiye etmistim.senin dr.ları tanımanda iyi oldu ve aynı yer olması da.sevindim birden.bol sans basarılar.bence iyi doktor bunu verir sonuç cok iyi olabiliyor.bilgiler icin sağol..

Merhaba Herkese,
Tüp bebek tedavisinde büyüme hormonu kullanan oldu mu? Kullandıysanız sonuç ne oldu ve büyüme hormonu ilacının yan etkileri var mıdır?
Ya da bu ilacı kullanan merkez ve doktor duydunuz mu?
Fikir ve deneyimlerinizi almak istiyorum.
merhaba.yazın başarısız tüp bebek denememden sonra kadınlar kulübündeki fikir alışverişimden hatırladım seni:) bende büyüme hormonu kullanıcam bu denemede,gün aşırı genotropin 5.3 başlıyorum yarın. açıkçası biraz tedirginim bu konuda,vücuduma kalıcı bir zarar vermekten korkuyorum ama çokta sorgulamak istemiyorum.yabancı bikaç siteden okuduğum kadarıyla asıl amacı yumurta gelişimi olmayan ama ona da yaradığı kanıtlanan bir hormon,gece uygulanması tavsiye edilmiş.bakalım...

ben 3 hafta haftada 1 olmak üzere kullandım. belirgin bir alerji veya başka bir yan etki görmedim :)..sadece kullandığım gün çabuk acıktıgimi hissettim. Kan sekerini biraz artırabilir sanırım...ama ben henüz adet olmadığım için tedavi aşamasında değilim...tedavi öncesi bir parça kullanmami istedi doktor

Banada Dr um verdi transfer öncesi 3 ay kullan dedi. Niye anlamadım içeriği yumurta büyütmek kaliteli embriyo için benim zaten yumurtalarım donduruldu. Nedenini anlamadim.

Back
X