• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebekte Cikolata kisti olan taraftan yumurtladiniz mi?

nanaben

canım battaniyemmm
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
779
761
628
44
Arkadaslar
Basliktada belirttigim gibi cikolata kisti hastasi olup tup bebek tedavinizde kist olan taraftan yumurta urettiniz mi? Sayilari normal bir bireye gore azmiydi

Arkadaslar
Basliktada belirttigim gibi cikolata kisti hastasi olup tup bebek tedavinizde kist olan taraftan yumurta urettiniz mi? Sayilari normal bir bireye gore azmiydi
Mrb cnm benim ameliyatlarımdan dolayı rezervim azdı .tüp benek tedavisi yeni gördüm iki taraftada hala kistim var sıkıntı olmadı ama benim ilaclara cvp vermem gec oldu bu yuzden tedavi yarım kalacaktı ama hamdolsun sıkıntı olmadı iki taragtanda yumurtladım bir tane kaliteli olmak üzere 7 yumurta toplandı 3tanesi ilk basta gitti.4 tanesi döllendi bir tanesi iyi kalite onu transfer ettişer kalan 3 taneside maalesef kalitesiz oldugu için dondurulamadı ama cok sukur tuttu .darısı basına kasma stres yapma yumurtlamada sıkıntı olmuyor merak etme

Mrb cnm benim ameliyatlarımdan dolayı rezervim azdı .tüp benek tedavisi yeni gördüm iki taraftada hala kistim var sıkıntı olmadı ama benim ilaclara cvp vermem gec oldu bu yuzden tedavi yarım kalacaktı ama hamdolsun sıkıntı olmadı iki taragtanda yumurtladım bir tane kaliteli olmak üzere 7 yumurta toplandı 3tanesi ilk basta gitti.4 tanesi döllendi bir tanesi iyi kalite onu transfer ettişer kalan 3 taneside maalesef kalitesiz oldugu için dondurulamadı ama cok sukur tuttu .darısı basına kasma stres yapma yumurtlamada sıkıntı olmuyor merak etme
Bilgi verdiginiz icin tsk ederim.hayirlisi olsun sizin icin.ben ocak ayinda tup bebek tdv gordum. 4 olgun yum toplandi fakat hicbiri dollenmedi.tdv iptal. Benimde 3.5 cm sol tarafta cikolatam var. O taraftan 1 yum verdim 13mm kaldi islem gormedi. Sag taraf 4 tane verdi. Fsh 6.5 amh 1.58. Rezervim cok dipte değil ama sayi az geldi bana. O kadar ilaca bu kadar yumurta. Bir kere asilama olmustum 7 ay once. Menagon 150 vurulmustum.o zaman 4 yum olmustu cikolata olan taraftanda 16 mm cikmisti. Acaba ilac dozumda bir sıkıntımız mi oldu diye araatirmaya girdim. 2.tdv me nasipse baslayacagim.

Back
X