M merveege Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2009 568 2 96 9 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi merveege #1 arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp normal dogum yapan var mı aranızda?doktorum sezeryan diyor,netten araştırdıgıma göre nerdeyse %100 üne yakını sezeryanla dogum yapıyomuş tüp bebek annelerinin.
arkadaşlar tüp bebek yöntemiyle hamile kalıp normal dogum yapan var mı aranızda?doktorum sezeryan diyor,netten araştırdıgıma göre nerdeyse %100 üne yakını sezeryanla dogum yapıyomuş tüp bebek annelerinin.
wavy Guru Kayıtlı Üye 17 Eylül 2007 4.714 8 316 Diğer 30 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi merveege #2 canım malesef benşm doktorumda sezeryan dşyor. belki tek olsa diretebilirdim aama hem micro hem ikiz olunca illa sezeryan diyor..
canım malesef benşm doktorumda sezeryan dşyor. belki tek olsa diretebilirdim aama hem micro hem ikiz olunca illa sezeryan diyor..
I ikrar Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2008 3.268 35 116 41 İstanbul 30 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi merveege #3 sezeryan olucam 38. haftada bı sorun olmazsa clexane ıgne kullanıyorum bunu kullananlara normal dogum yapmıyormus
sezeryan olucam 38. haftada bı sorun olmazsa clexane ıgne kullanıyorum bunu kullananlara normal dogum yapmıyormus