TÜP BEBEKTE DONDURULMUŞ EMBRİYO MU YOKSA TAZE EMBRİYO MU DAHA BAŞARILI

sevdalinka42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2018
148
56
28
39
slm kızlar taze embriyo mu yoksa dondurulmuş embriyo mu daha başarılı tup bebekte? bilgisi olan ya da tecrübesi olan lütfen paylaşsın?

slm kızlar taze embriyo mu yoksa dondurulmuş embriyo mu daha başarılı tup bebekte? bilgisi olan ya da tecrübesi olan lütfen paylaşsın?
Canim bir cok doktor dondurulmus embriyo daha basarili diyorlar cunki vucuttaki ilac kalintilari etkileri gittiginde bebegi vucut daha iyi tutuyot diyorlar ama bu degil ki taze transfer basarisiz. Ben taze transfer oldum cok sukur iki embriyomda tuttu. Her iki durumunda riskleri var. Taze embriyonun dedigim gibi vucuttaki ilac etkileri yuzunden. Dondurulmusun da cozulme esnasinda hasar yasamasi konusunda riskleri var. Senin durumuna gore doktorun hangisi daha iyiyse ona karar vericektir.

ilk çocuğum kendiliğinden oldu, 2. olmuyor epeydir. TÜP bebek düşünüyoruz fakat korkuyorum ciddi anlamda, bence de doktorun karar vermesi daha doğru olur da yine sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istedim.

bu arada hayırlı olsun tatlım, allah tamamına erdirsin inş. ne kadarlık oldunuz

ilk çocuğum kendiliğinden oldu, 2. olmuyor epeydir. TÜP bebek düşünüyoruz fakat korkuyorum ciddi anlamda, bence de doktorun karar vermesi daha doğru olur da yine sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istedim.
Benimde 1 tane kendiliginden olan cocugum var ikinci olmuyordu bizde tup bebek yaptirdik canim. Onemli saglik sorunun yoksa hormonlar vs. Ilgili buyuk ihtimal sana da taze transfer yaparlar. Hayirlisi olsun hakkinizda

bende bilmiyorum ama zaten bizler karar vermiyoruz ki doktor karar veriyor ona. opu olalı 1,5 ay oldu bu ay nasip olursa dondurulmuşlarla transferim var

Benimde 1 tane kendiliginden olan cocugum var ikinci olmuyordu bizde tup bebek yaptirdik canim. Onemli saglik sorunun yoksa hormonlar vs. Ilgili buyuk ihtimal sana da taze transfer yaparlar. Hayirlisi olsun hakkinizda
ben de kist var onun dışında bi sorun yok hamd olsun, biz de eşimde sıkıntı var

Bunu bende merak edyrm kızlar 1 taze 3 dondurulmus negatifim var doktor değiştirdim ve doktorum 5.denemeyi yaparsan taze yapmayı oneriyr ama hep dondurulmus daha iyi diye okudum oyüzden çok kararsizm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…