Tüp bebekte düşük beta ile pozitifi görenler?

antalyali077

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2023
176
44
13
29
Merhaba arkadaşlar 5. gün embriyosu transfer edildi ve 9. gün betam 45 idi. Doktor 12. gün tekrar bakalım dedi yani yarın. Sizin 9. gün betanız kaçtı ve süreciniz nasıl ilerledi? Yardımcı olursanız sevinirimm

Benim 3. Gün embriyosuydu 11.gün 53.68di. 13.gün 109 oldu. 16.gün 456ydı. Her şey iyi giderken düşük yaptım sonra maalesef. İnşallah seninki güzel ilerler önemli olan artış. Taze transfer miydi

Benim 3. Gün embriyosuydu 11.gün 53.68di. 13.gün 109 oldu. 16.gün 456ydı. Her şey iyi giderken düşük yaptım sonra maalesef. İnşallah seninki güzel ilerler önemli olan artış. Taze transfer miydi
Dondurulmuş benim bence beta küçükken böyle katlanarak artsa bile çoğu düşük oluyor gibi geliyor bana okudum yorumlardan. İnşallah artar ve sonu güzel olur

Dondurulmuş benim bence beta küçükken böyle katlanarak artsa bile çoğu düşük oluyor gibi geliyor bana okudum yorumlardan. İnşallah artar ve sonu güzel olur
Ben de senin gibi bakmıştım hep ilk dusuk çıkınca, 5. Gün embriyosu canım , 9. Gün 53, 11. Gün 137, 13. Gün 613 , 10 gün sonra kese denildi, çok şükür gördük , kalp atışını beklemedeyiz , inşallah sağlıkla kucagimiza almak nasip olur hepimizin. Öyle dusunmeyelim inşallah artışın devamı önemli, bu şekilde daha düşük betayla başlayıp sağlıklı yavruları olan bikac örnek bulmuştum, osekilde rahatlamıştım.

Ben de senin sayende rahatladım o zaman yarın beta bakılacak haber veririm teşekkür ederimmmm

Benimde düşük oldu 35 /90/4 gün sonra 578 kanamam oldu şiddetli ağrı olmuştu kanamadan 4 gün önce dün akşam tekrar kanama oldu veya 146 ya düştü kaybettim 4. Bebeğimi kaybettim ve sorunun ne olduğu belli değğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…