Tüp bebekte düzensiz beta hgc artış

sesayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
9
1
1
26
herkese merhaba bir sorum olacak benimle aynı şeyleri yaşayanlar veya bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim . 5. Gün embriyosu transferi oldum 6 gün sonra beta hgc 26 iki gün sonra 70 ( çok iyi artış olduğunu söylediler ) tekrar iki gün sonra 104 ( yani %50 artış ve iyi olmadığını söyledi doktorum ) tekrar iki gün sonra kan verdim ve 178 oldu tüp bebek yaptırdığım doktor 200 üst beklerdik istediğimiz gibi değil dedi başka bir doktor ise %60 on üzerinde yükselme iyi sonuç tekrar kan verin dedi ama çok endişeliyim kötü bir durum yaşamak istemiyorum.

Bende 3. gün embriyo transferi oldum. 9. gün değerim 6 çıktı 2 gün sonra 12 çıktı derken böyle bir kaç kez 2 ye katladı sonra %53 ve en son %20 artış gösterdi. Doktorum negatif hiç birşey söylemedi açıkcası kimi kadının değeri bu dönemde böyle olabiliyor şuan için bir şey söylemek zor fakat değerleri bu şekilde olupta sağlıklı doğum yapan hastalarımız oldu dendi. Bugün transferimin 25. günü ve 23. günümde beta değerim 289 du. Ben iyi bir merkezde tedavi gördüğümü düşündüğüm için ne derlerse yapıyorum açıkcası. Geçen gün forumlarda bir kadın yazmıştı 5. haftasında betası 70 imiş ve sağlıcakla doğurmuş. Biraz rahat olmak lazım. Evet hepimiz emek veriyoruz psikolojik olarakta zor bir süreç ama herşey olacağına varıyor biraz da böyle düşünmek lazım.

Back