Tüp Bebek Merkezleri Tüp Bebekte Embriyo Kaybı ve Sonraki Adımlar

wawa34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
6
0
1
29
Merhabalar kızlar,
Biz Mayıs ayında tüp bebek işlemi yaptık ama maalesef başarısız oldu. Turgut Aydın Hoca ile Atakent Hastanesi’nde tedavi gördük. Ancak ne yazık ki hiç embriyo blast aşamasına ulaşamadı. Eşimde azospermi problemi var ve dondurulmuş sperm kullandık. Toplamda 18 yumurta toplandı ama yalnızca 3 embriyo 3. güne ulaştı ve 5. güne geldiklerinde maalesef hepsi kaybedildi.
Doktorumuz bir sonraki deneme için "havuz yöntemi"ni önerdi.
Benzer durumu yaşayan var mı? Siz neler yaptınız? Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Merhabalar umudumuzu kaybetmeyin benim 10 yıl önceki doktorumdu turgut Aydın bana anestezi vermeden yumurtalarımı toplamıştı hiç unutamıyorum o acılarımı bana açıklaması da anestezi yumurta kalitelisi etkiliyormuş ne alakaysa o zaman daha çocuktum tabi ama benimde hiç iyi embriyom çıkmamıştı o halde trasfer etti maalesef negatifti bence doktorunu bulmak önemli

Bu yaşadığınız durum için çok üzgünüm. Umarım başka bir doktor buldunuz ve ondan memnunsunuzdur. Tedaviniz başarılı sonuçlandı mı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Sonrasında başka bir doktorda yaptırdım doğan birbendi onda tuttu bebeğim bir kızım var şimdi tekrardan başka bir doktorda başladım kardeş istiyor kızım Özkan Aydın leyelek adında alanında çok başarılı bir doktor normalde 3-4 yumurtam çıkıyordu Özkan bey 8 adet çıkardı şimdi transferi bekliyorum diğer doktorlar bu doktorumun yanında çok bilginiz diyebilirim

Tedavi öncesi tüp bebek için destekleyici ilaç vitamin kullandınızmı..kullanmadıysanız muhakkak kullanın bunu Dr da demesi lazım sağlıklı kaliteli embriyo oluşması için..
Bende Kayseri’de 10-11yıl önce Turgut aydına Acıbadem hastanesinde 2 defa yaptırdım param boşa gitti.muayene gittik direk tüp bebek tedavisine başladık meğerse tedavi öncesi yumurta geliştirici takviye vitaminler varmış onları önerseydi belki o vakitler çocuğum olurdu..

Merhaba,

Kemoterapi sonrasında eşimde azospermi teşhisi koyulmuştu. Bu yüzden 2 kere dondurulmuş spermle tedavi gördük ve aynı şekilde hiç 5.güne giden embriyomuz olmadı.
Durum doktordan ziyade dondurulmuş spermlerin durumuyla ilgili olabilir diye düşünüyorum. Görüştüğüm çoğu doktor, dondurulup çözülme sonrasında yumurta gibi verimli olamayabileceği yönünde bilgiler verdi.

Yaklaşık 4 sene boyunca taze çıkışı sağlamak için bekledik. Takviyeler, sağlıklı yaşam gibi. Hiç deneme gerçekleştirmedik.

Günün sonunda dna hasar oranı yüksekte olsa, sperm çıkışını gördük. Henüz sürecim devam ediyor ama bu durumda umut verici oldu. Belki sizde sperm kalitesini iyileştirmeye yönelik tedaviler deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…