Aynı durumu 7 ay önce de ben yaşamıştım. Bizde eşimin morjolojosinin sıfır ileri hareketinin sıfır olmasından kaynaklanıyor olabilir dediler. Sonra tekrar arayıp tek neden bu mudiye sorgulattım. Benim yumurtalarımın kalitesizliğinden de olabilirmiş dediler. Çözüm nedir dediğimde bana tekrar edeceksiniz dediler.
Sonra özel başka bir hastaneye gittim. Bir sürü vitamin. 3 ay kullandık ama tüp deneyemedik. Ben durumu anlattığımda aynı ilçaları hem eşin hem sen kullanacaksın dedi doktor.
O vitaminlerde, Q10, omega3, ayrıca eşim için çinko evicap largıne ne bulduysak içirdim ama inan gidip test yaptırmadım nedir, bu kadar vitamine belki doğal olur diye. Ancak Nisan ayında deneyeceğiz. Bende Nisan a kadar o ara bir aşılama hakkımıı kullanacağım gerçi bş bir işlem olmayack duaya amin gibi. Formalite. İşte bu döt ay içinde bende ne uygulayacağımı şaşırdım.
İncir kürü diyorlar. 15-16 inciri yarım litre klorsuz kaynamış suya atıp 15 dakka kaynatıp. iki öğün için diyorlar. Öncesinde soğan kürü. NE kadar etkili bilmem.
Ayrıca dhea diye bir ilaç galiba onuda öncesinde kullandıran doktorlar var. Bir kaç tane daha vardı ama aklıma gelmiyo.
Şu an benimde eteklerim tutuştu. Öyle sıkıldım ki kür vitamin vs takiplerden. Allahım bir güç ver diyorum yeniden başlayayım. Kötüsü maddi yönden de en zor zamanımızdayız. O vitaminleri ikimiz kullandığımızda diğer ayı zor getiriyoduk.
Çok zor canım. Allah yardımcımız olsun.
Bende bekliyorum bu konuya cevap verecek arkadaşları.