Tüp bebekte erken çatlayan yumurta

PempeeMavii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
1.799
1.399
133
Arkadaşlar bugün tedavim iptal rdildi eylüle kaldı.başlıktada belirttiğim gibi yumurtaların bi kısmı tam büyüme gerçekleşmeden çatlamış geriye kalan 2 yumda çatlamak üzere.benim gibi olan var mı aranızda.bu kalan yumla bu ay doğal yolla hamile kalma şansım var mıdır acaba kısçeler bi fikir bu durumda olan yada duyan...

Hımm sanırım ben tarihte bi ilkim.teşekkürler bayanlar.allah kimseyi çaresiz burakmasın.

Yumurtalarınızın boyutları için doktorunuz kontrol etmedi mi? Normalde belli bir ölçüye gelen yumurtaların çatlamasını önlemek için ayrı iğne, küçüklerin büyümelerini sağlamak için ayri iğne verilir. Yani bir süre iki ayrı igne vurulursunuz

Cok ilginç ilk defa duyuyorum bende.. Arkadasın dedigi gibi çatlamayı onleyici iğne ekleniyor birkac gun sonra..
Sen kaçıncı günde gittiğinde çatladıgını öğrendin. Birde çatlamayı onleyici iğne vurulmusmuydun?
Kalan yumlar için takibe git bence cnm inş onlarla gebelik elde edersin

Yapıldı canım kontroller ama olmadı işte.
Olabiliyor benimde basima geldi transfer iptali oldu nadir olan bir durum yumurta rezervlerin ne durumda canim az yumurta Problemi vs varmı? Öyle durumlarda da olabılıyormuş .Normal çatlama olgunluğunun altında bir olgunluktayken örn 16.17 mm de de olabilirmiş.Önlemini alırlar birdahakıne insallah burundan sprey filan başlıyorlar sanırım..insallah gerek kalmadan normal yolla olur tabiii en güzeli,,

Revervim azalıyor canım bu sefer 5 yum vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…