• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebekte fazla yumurta cikmasi icin ne yapilmali ne yapilmamali

Translokasyon1521

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
3.845
4.919
358
Merhaba sorum basliktada belli,
Igne vurunurken bu donemlerde yumurta sayisini maksimum cikarabilmek icin ekstra yapabilcegimiz seyler varmi?

Mesela cay iciyorum zararlimi tskler

Igne vurunurken bu donemlerde yumurta sayisini maksimum cikarabilmek icin ekstra yapabilcegimiz seyler varmi?

Çayın kahvenin fazlası kaliteyi düşürüyor diyorlar sayıyı arttırmak da pek mümkün değil ama kaliteyi arttır

Tedaviyr başlamadan üç ay kadar önce sağlıklı beslenmrye başladım diyetisyen eşliğinde. Şeker karbonhidrat yok denecek kadardı. Bana doktorun tek dediği şey şekerden uzak dur hamurdan uzak dur. 14 yumurta toplandı, 9 u döllendi, sekizi 5. Güne gitti kaliteleri çok güzel geldi. Ve bir de kafa rahatlığı👍

Tedaviyr başlamadan üç ay kadar önce sağlıklı beslenmrye başladım diyetisyen eşliğinde. Şeker karbonhidrat yok denecek kadardı. Bana doktorun tek dediği şey şekerden uzak dur hamurdan uzak dur. 14 yumurta toplandı, 9 u döllendi, sekizi 5. Güne gitti kaliteleri çok güzel geldi. Ve bir de kafa rahatlığı👍
Ben hergun cikolata yiyorum🤣 suan kahve icmemek icin kendimi zor tutuyorum sbh ictim. Malesef kafa agrisi yapiyo

takviye olarak neler kullandınız

Back
X