• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte gebelik hesaplaması nasıl oluyor

emgu

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
47
14
18
34
Temmuz 3’cü gün tranfer yapıldı.
12. gün sonra ters yaptık pozitif şimdi ben 2 haftalık mi hamile oluyorum yoksa 5 haftalık mı internetten bakıyorum 5 haftalık diyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler

12. gün sonra ters yaptık pozitif şimdi ben 2 haftalık mi hamile oluyorum yoksa 5 haftalık mı internetten bakıyorum 5 haftalık diyor yardımcı olurmusunuz teşekkürler
Adet tarihinize göre hesaplanıyor once. Daha sonra zaten doktorunuz ultrason ölçümlerine göre de hesaplıyor. Transfer tarihine göre değil yani. Tebrik ederim ❤

Opudan itibaren de hesaplanabilir ama en dogru hesaplamayi doktorunuz yapar.
Hayirli olsun

Google da gebelik tarihi hesaplama siteleri var, embriyonun kac gunluk oldugunu ve transfer tarihini giriyorsun o hesapliyor. Herkesin transfer tarihi rahim kalinligina gore ve hormonlara gore ayarlandigi icin tup bebekte adet tarihi tutmuyor her zaman. Bebegin gelişimini en net bu tarihle ölçersin.
Orn: 5 gunluk embriyo ise blastokist giriyorsun, transfer tarihini giriyorsun.

Adet tarihinize göre hesaplanıyor once. Daha sonra zaten doktorunuz ultrason ölçümlerine göre de hesaplıyor. Transfer tarihine göre değil yani. Tebrik ederim ❤
Teşekkürler ederim perşembe günü ultrasona bakacaklar o zaman öğrenirim kaç haftalık olduğunu 😊

eğer 5. gün embriyosuysa adet tarihinin üstüne 5 gün geri gidiyorsun 3. günse 3 gün geri gidiyorsun benim 13 mayıstı sat doktorum 8 mayıs olarak hesaplıyor yani sana transfer edilen embriyo 20 günlük gebeliğe denk geliyor karışık ama böyle oluyor 🥴

Back
X