Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 9.gun 1 2 damla kan geldi bir daha gelmedi ertesi gün kan verdim 30,83 çıktı.. 9.gun yerleşme olmuş olabilir mi yaşayan var mı? Yarın tekrar kan vermeye gideceğiz umut işte..
Arkadaşlar 9.gun 1 2 damla kan geldi bir daha gelmedi ertesi gün kan verdim 30,83 çıktı.. 9.gun yerleşme olmuş olabilir mi yaşayan var mı? Yarın tekrar kan vermeye gideceğiz umut işte..
Güzel katlanmış Allah sağlıklı gebelik geçirmemizi kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah :) bir kaç kişi de geç tutunma olmuş internetten araştırdım gerçekten böyle bir şey varmış :) yarın tekrar kan vericem 12.gunum artar inşallah
Güzel katlanmış Allah sağlıklı gebelik geçirmemizi kucağımiza almamızı nasip etsin inşallah :) bir kaç kişi de geç tutunma olmuş internetten araştırdım gerçekten böyle bir şey varmış :) yarın tekrar kan vericem 12.gunum artar inşallah
Neden geç tutunma olduğunu düşündünüz ki
Tutunmanin ne zaman olduğu önemli değil bence
Testiniz pozitif çıkmış 2 gün sonra tekrar Edip 2 katı artışına bakın yeterli
Neden geç tutunma olduğunu düşündünüz ki
Tutunmanin ne zaman olduğu önemli değil bence
Testiniz pozitif çıkmış 2 gün sonra tekrar Edip 2 katı artışına bakın yeterli