Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çok tuhafmış gerçekten de. Benim eşim de kripto. Varikosel var. binlerde sperm çıkışı. Genetiğine baktırmıştık biz karyotip bi de y mikrodelesyona temiz çıkmıştı. Şimdi beni de korkutan hastalıktan dolayı spermlerin kalitesi. Bi embriyomuz 5. Güne gitmedi mesela sebebi sperm miydi merak ediyorum. Sanırım bu testler yeterli olmuyor.benim eşim azospermdi, 2. tüp bebek tedavimde genetiğe gönderdik. 5AA oldukça kaliteli bir embriyoydu. Genetikten temiz sonucu geldi ve transfer oldu. Hamile kaldım ancak boş gebelik ile sonuçlandı. Hem genetikten temiz çıkıp hem de oldukça kaliteli bir embriyo olmasına rağmen boş gebelik oluşu çok kafama takılmıştı benim.
Eşimde bende 26 yaşındayız bende sadece PCI’a var 2 başka hastanede negatif yumurta takibi ardından 1 histereskopi ameliyatı ve sonrasında 1 negatif yumurta takibinden sonra 1 kez tüp bebek denememiz oldu çok fazla yumurta olmasına rağmen 4 yumurta toplandı 3 ü işleme alındı sonuç 1 orta kalite o da negatifle sonuçlandı doktorum genetikte bakalım dediBenim bildiğim 35 yaş üstü başarısız tedavide embriyolar genetiğe gönderiliyor. Neden göndermek istediler sizin sebep neydi
Genetik bayılması ne kadar sürüyor ve ne kadar sonra transfer yapıldı sizde doktorum bu kez sana taze transfer yapmayacağım dedi özellikle şu an tedaviye başlamadan önce hazırlık olarak ilaç kullanıyorum Eylül de nasipse başlayacağız tekrarbenim eşim azospermdi, 2. tüp bebek tedavimde genetiğe gönderdik. 5AA oldukça kaliteli bir embriyoydu. Genetikten temiz sonucu geldi ve transfer oldu. Hamile kaldım ancak boş gebelik ile sonuçlandı. Hem genetikten temiz çıkıp hem de oldukça kaliteli bir embriyo olmasına rağmen boş gebelik oluşu çok kafama takılmıştı benim.
*PcosEşimde bende 26 yaşındayız bende sadece PCI’a var 2 başka hastanede negatif yumurta takibi ardından 1 histereskopi ameliyatı ve sonrasında 1 negatif yumurta takibinden sonra 1 kez tüp bebek denememiz oldu çok fazla yumurta olmasına rağmen 4 yumurta toplandı 3 ü işleme alındı sonuç 1 orta kalite o da negatifle sonuçlandı doktorum genetikte bakalım dedi
Eşimin değerleri normal sadece bende pcos var 3 yıldır da evliyiz ne olur bilemiyorum merakta ediyorum nasıl bir süreçbenim eşim azospermdi, 2. tüp bebek tedavimde genetiğe gönderdik. 5AA oldukça kaliteli bir embriyoydu. Genetikten temiz sonucu geldi ve transfer oldu. Hamile kaldım ancak boş gebelik ile sonuçlandı. Hem genetikten temiz çıkıp hem de oldukça kaliteli bir embriyo olmasına rağmen boş gebelik oluşu çok kafama takılmıştı benim.
embriyonun genetiği sağlam denmesine rağmen boş gebelik olması çok tuhaf. kliniğinize güveniyor musunuz ?benim eşim azospermdi, 2. tüp bebek tedavimde genetiğe gönderdik. 5AA oldukça kaliteli bir embriyoydu. Genetikten temiz sonucu geldi ve transfer oldu. Hamile kaldım ancak boş gebelik ile sonuçlandı. Hem genetikten temiz çıkıp hem de oldukça kaliteli bir embriyo olmasına rağmen boş gebelik oluşu çok kafama takılmıştı benim.
Acıbadem Bülent Tıraşta tedavi oldum, nasip değilmiş diyip kendimi avuttum. Şİmdi yeniden hamileyim tüp bebek tedavisi ile haftaya kese ve kalp atış randevum var. Sabırsızlıkla onu bekliyorum.embriyonun genetiği sağlam denmesine rağmen boş gebelik olması çok tuhaf. kliniğinize güveniyor musunuz ?
yani zaten genetikli embriyo ttransferi yapılmış. tekrar genetikli yapacağız demesinin bi anlamı yok ki.
ben bahçecide denedim ilk kez. bende pcosluyum. 6 tane 5.güne giden embriyom oluştu. toplamda 5.denememiz olduğu için bu sefer biz kendimiz genetikli transfer yaptırmak istedik. genetik teste gideceği için mecburen dondurulmuş transfer oluyor zaten. çünkü işlem sırasına göre bazen 1 günde bazen 15 günde genetik test sonucu çıkıyor.
embriyoların 5.güne gitmesi şart genetik test yapılabilmesi için. biyopsi yapılıp donduruluyorlar. sonra o biyopsi laboratuvara gönderiliyor. gelen sonuca göre ya transfer ya imha.
biz 4 tane gönderdik. ikisi anomali çıktı ikisi sağlam. bir tanesini transfer ettirdik ve şuan 14 haftalık gebeyim.
aahh nasıl zordur o bekleyiş iyi bilirim. zaman geçmez adeta :) sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah.Acıbadem Bülent Tıraşta tedavi oldum, nasip değilmiş diyip kendimi avuttum. Şİmdi yeniden hamileyim tüp bebek tedavisi ile haftaya kese ve kalp atış randevum var. Sabırsızlıkla onu bekliyorum.
hiç sorma canımm benim, insanın birde geçmişinde bir boş gebelik olunca hep endişe içinde oluyor.aahh nasıl zordur o bekleyiş iyi bilirim. zaman geçmez adeta :) sağlıcakla kucağınıza alın inşaallah.
Hem geçmiş olsun uzun bir tedavi sürecine hemde minik Için hayırlı olsun.embriyonun genetiği sağlam denmesine rağmen boş gebelik olması çok tuhaf. kliniğinize güveniyor musunuz ?
yani zaten genetikli embriyo ttransferi yapılmış. tekrar genetikli yapacağız demesinin bi anlamı yok ki.
ben bahçecide denedim ilk kez. bende pcosluyum. 6 tane 5.güne giden embriyom oluştu. toplamda 5.denememiz olduğu için bu sefer biz kendimiz genetikli transfer yaptırmak istedik. genetik teste gideceği için mecburen dondurulmuş transfer oluyor zaten. çünkü işlem sırasına göre bazen 1 günde bazen 15 günde genetik test sonucu çıkıyor.
embriyoların 5.güne gitmesi şart genetik test yapılabilmesi için. biyopsi yapılıp donduruluyorlar. sonra o biyopsi laboratuvara gönderiliyor. gelen sonuca göre ya transfer ya imha.
biz 4 tane gönderdik. ikisi anomali çıktı ikisi sağlam. bir tanesini transfer ettirdik ve şuan 14 haftalık gebeyim.
başarısının sırrı bence doktorlarda değil. laboratuvarında. doğru yumurta ve doğru spermi seçebilecek teknolojiye sahipler.Hem geçmiş olsun uzun bir tedavi sürecine hemde minik Için hayırlı olsun.
Bahçeci diğer merkezlerden farklı mıydı deneyimlediğinden bilrsn?
Hangi Dr du?
genetik hastalıklar gibi bir çok şeyin de bakılmasına olanak var. aslında iyi birşey. doktorunuz bu konuda daha iyi yönlendirecektir. şule yıldırım köpük ablamın doktoru idi. her süreçte ablamın yanındaydım ben. yönlendirmesi araştırmaları çok beğendiğim bir hoca.Merhaba 2. tüp bebek tedavisine başlayacağız bu kez genetik bakılacağı söylendi bilgisi olan bu yoldan geçenler bilgi verebilir mi merak ediyorum detayları nasıl bir süreç genetik bakıldıktan sonra transfer süreci nasıl ne kadar sonra oluyor vs