Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her kese iyi günler. Transfer sonrası hamilelik için kan tahlilini ne zaman yaptırdınız? Transfer günü 1ci gün sayılıyor mu, yoksa ertesi günden hesaplayarakmı tahlil yaptırılıyor?
Her kese iyi günler. Transfer sonrası hamilelik için kan tahlilini ne zaman yaptırdınız? Transfer günü 1ci gün sayılıyor mu, yoksa ertesi günden hesaplayarakmı tahlil yaptırılıyor?
Doktorum transfer günü hariç 12. Gün yapılacak dedi ama ben 7. Gün kendim yaptırdım 2 gün sonra katlanmasını takip için bidaha yaptırdım ama idrarlara pek güvenme yanıltır
Anladım çok sağolun. Benimki 10 gün dedi 5ci gün embriyosu her halde o yüzden. O kestiremedim ne zaman yaptorayım. idrar testin de o kadar neqatif gördüm ki zaten korkuyorum. Cesaret edersem ve ya çok fazla bekleyemezsem tahlil günü denerim)
Merhaba kızlar, ben de 5 martta 5.gun dondurulmuş emriyo transferi oldum. Normalde test tarihim yarin yani 10.gün fakat ben bugün (9.günde) kan tahlilo yaptırdım ve beta hcg değerim 3.10 çıktı. 5 den az olduğu için hamilelik yok görünüyor çok üzgünüm