Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memorıal a gıttım ben ılk denemem ve hamıleyım.3 ay sonra bır kızım olucak tercıh senın.insanlar bılmedıklerı her konuda yorum yapıyorlar.bence gıdenlere sor.gıtmeyıpte baskasından duyup yorum yapanlarada kafanı bıle takma![]()
vallahi isimlerine kanıp gitmek istiyorsan git derim ama ikisinede hayır derim ben gidiceksen istanbul tüp bebek merkezine aret beye git titiz güler yüzlü herşeyi araştırır nokta atışı yapar ben 3. kişi tanıdım oraya giden üçüde ikiz bekliyo benimde tek seferde tuttu hamileyim şu an
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama çok uzun zamandır takipçisim.ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim ve hamile kalamadım hiç bir sorun yok bende ve eşimde.3 kez klomen kullandım konyada bie kez de aşılama yaptırdım.2. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum fakat istanbulda fiyatlar biraz uçuk.araştırmalarım sonucunda umut tüpbebek merkezi olabilir diye düşünüyorum.eğer oraya giden varsa yakın zamanda aşılama fiyatları ne kadar ve ssk dan faydalanabiliyormuyuz orda.bana yardımcı olursanız sevinirim.
En iyi merkez sorusunun en basit cevabı en çok gebe si olan merkezdir.Ben araştırma yaparken kadınlar külübünün bütün sayfalarını tek tek okudum.Hemde 2-3 yıl geriden başlayarak.Dikkatimi çeken şey her merkez için iyi yada kötü şeyler yazılıp çiziliyor.Bir gün çok iyi denilen bir yere bir başkası yarın çok kötü diye biliyor.Anladım ki bu iş böyle olmayacak.Gebeleri en çok olan yeri araştırdım.Sonuç önemli benim için o yer için iyi desen ne olur demesen ne olur.Beni gebe bıraksınlarda önemli olan bu.
Ve sonuç olarak herkesin ortak olduğu yer ve gebelerin en çok olduğu yer UMUT tüp bebek olarak kafamda netleşti.Çok şükür yanılmadım.Şu an gebeyim.
Doktor kadar labaratuarın iyi olduğu yeri düşünün benden tavsiye size