• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri TÜP bebekte hangi merkez

vallahi isimlerine kanıp gitmek istiyorsan git derim ama ikisinede hayır derim ben gidiceksen istanbul tüp bebek merkezine aret beye git titiz güler yüzlü herşeyi araştırır nokta atışı yapar ben 3. kişi tanıdım oraya giden üçüde ikiz bekliyo benimde tek seferde tuttu hamileyim şu an

memorıal a gıttım ben ılk denemem ve hamıleyım.3 ay sonra bır kızım olucak tercıh senın.insanlar bılmedıklerı her konuda yorum yapıyorlar.bence gıdenlere sor.gıtmeyıpte baskasından duyup yorum yapanlarada kafanı bıle takma:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

memorıal a gıttım ben ılk denemem ve hamıleyım.3 ay sonra bır kızım olucak tercıh senın.insanlar bılmedıklerı her konuda yorum yapıyorlar.bence gıdenlere sor.gıtmeyıpte baskasından duyup yorum yapanlarada kafanı bıle takma:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar:

Benim yengem de memorial da yaptırdı ve onun gerçekten de çok zor bir ihtimaldi gebe kalması . Tek seferde hamile kaldı doktoru Semra kahraman dı . Şimdi 3,5 yaşında umut adında bir tosuncuğu var :)))

vallahi isimlerine kanıp gitmek istiyorsan git derim ama ikisinede hayır derim ben gidiceksen istanbul tüp bebek merkezine aret beye git titiz güler yüzlü herşeyi araştırır nokta atışı yapar ben 3. kişi tanıdım oraya giden üçüde ikiz bekliyo benimde tek seferde tuttu hamileyim şu an

Ben de istanbul tüp bebek merkezine git derim valla. Benim doktorumda Aret Kamar'dı rose.İlk denemede hamile kalmıstım.Şimdi bebek sahibiyim cok şükür.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama çok uzun zamandır takipçisim.ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim ve hamile kalamadım hiç bir sorun yok bende ve eşimde.3 kez klomen kullandım konyada bie kez de aşılama yaptırdım.2. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum fakat istanbulda fiyatlar biraz uçuk.araştırmalarım sonucunda umut tüpbebek merkezi olabilir diye düşünüyorum.eğer oraya giden varsa yakın zamanda aşılama fiyatları ne kadar ve ssk dan faydalanabiliyormuyuz orda.bana yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşlar bende istanbul tüp bebek merkezinde 3 defa yaptırdım hiç biri tutmadı doktorum numan beyazıttı özel klinik işlemler istanbul tüp bebek merkezinde yapılıyodu.
trabzonda yaptırdım 4 denememi tuttu 8 haftalıkken düştü bunlar nasip işi dr iş var tabii

Samsun Medikal Park hastanesinde doktor Muhterem Akdeniz çok harika bir doktor. 43 yaşındayım. Çok şükür hamileyim. Muhterem bey güler yüzüyle, pozitif enerjisiyle harika bir insan. Samsun ve Samsun çevresinde bulunan herkese hatta Türkiye'nin her yerinde çocuk sahibi olmak isteyenlere tavsiye ederim arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama çok uzun zamandır takipçisim.ben de yaklaşık 3 yıllık evliyim ve hamile kalamadım hiç bir sorun yok bende ve eşimde.3 kez klomen kullandım konyada bie kez de aşılama yaptırdım.2. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum fakat istanbulda fiyatlar biraz uçuk.araştırmalarım sonucunda umut tüpbebek merkezi olabilir diye düşünüyorum.eğer oraya giden varsa yakın zamanda aşılama fiyatları ne kadar ve ssk dan faydalanabiliyormuyuz orda.bana yardımcı olursanız sevinirim.

Umut tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisi gördüm merkezin ssk ile anlaşması var ama ayrıntıları merkezi arayarak öğrenebilirsin

ben 29 mayıs 2012 de tavsiye üzerine yeditepe cem fıçıcıoğlu na gittim. ilk denememdi. bende yumurta rezervi üst sınırda eşimde azosperm di. bize umut verdi ve %50 ihtimaliniz var dedi. yaklaşık 6000 tl ye mal oldu ilaçlarla beraber. ve şu an 6 haftalık hamileyim :)) Rabbim bütün isteyenlere bu duyguyu nasip etsin. Amin.

En iyi merkez sorusunun en basit cevabı en çok gebe si olan merkezdir.Ben araştırma yaparken kadınlar külübünün bütün sayfalarını tek tek okudum.Hemde 2-3 yıl geriden başlayarak.Dikkatimi çeken şey her merkez için iyi yada kötü şeyler yazılıp çiziliyor.Bir gün çok iyi denilen bir yere bir başkası yarın çok kötü diye biliyor.Anladım ki bu iş böyle olmayacak.Gebeleri en çok olan yeri araştırdım.Sonuç önemli benim için o yer için iyi desen ne olur demesen ne olur.Beni gebe bıraksınlarda önemli olan bu.
Ve sonuç olarak herkesin ortak olduğu yer ve gebelerin en çok olduğu yer UMUT tüp bebek olarak kafamda netleşti.Çok şükür yanılmadım.Şu an gebeyim.
Doktor kadar labaratuarın iyi olduğu yeri düşünün benden tavsiye size

En iyi merkez sorusunun en basit cevabı en çok gebe si olan merkezdir.Ben araştırma yaparken kadınlar külübünün bütün sayfalarını tek tek okudum.Hemde 2-3 yıl geriden başlayarak.Dikkatimi çeken şey her merkez için iyi yada kötü şeyler yazılıp çiziliyor.Bir gün çok iyi denilen bir yere bir başkası yarın çok kötü diye biliyor.Anladım ki bu iş böyle olmayacak.Gebeleri en çok olan yeri araştırdım.Sonuç önemli benim için o yer için iyi desen ne olur demesen ne olur.Beni gebe bıraksınlarda önemli olan bu.
Ve sonuç olarak herkesin ortak olduğu yer ve gebelerin en çok olduğu yer UMUT tüp bebek olarak kafamda netleşti.Çok şükür yanılmadım.Şu an gebeyim.
Doktor kadar labaratuarın iyi olduğu yeri düşünün benden tavsiye size

Bende umut tüp bebek merkezindeyim umarım bende yanılmamışımdır.

Back
X