tüp bebekte ikizlerim olabilir mi yoksa yaşımı sorun ederler mi?

bebiskombenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
114
16
98
35
Hanımlar merhaba aranıza yeni katıldım heyecanlandım yahu :) :)
size tüp bebekle ile ilgili bir sorum olacak umarım bu konuda bilgisi olan vardır :( 26 yaşındayım erkek infertilitesi nedeniyle normal bir şekilde çocuk sahibi olamıyoruz. sizce ikiz koyma (değişik bir tanım oldu ne denir bilemedim siz anladınız :) ) şeklinde tüp bebek işlemi yaparlar mı?
dipnot:tüp bebekte 1.denemede başarısız olduk :( :(

size tüp bebekle ile ilgili bir sorum olacak umarım bu konuda bilgisi olan vardır :KK43: 26 yaşındayım erkek infertilitesi nedeniyle normal bir şekilde çocuk sahibi olamıyoruz. sizce ikiz koyma (değişik bir tanım oldu ne denir bilemedim siz anladınız :) ) şeklinde tüp bebek işlemi yaparlar mı?
dipnot:tüp bebekte 1.denemede başarısız olduk :KK43: :KK43:
gecmıs olsun canım aynı durumdayız...bende bugun ıkıncı tedavıme basladım...dr embrıyo kalıtene gore uygun olan neyse emın ol karar verıcektır

teşekkür ederim canım sağol. ben ikinci tedavime maalesef başlayamıyorum.eşimde çift taraflı varikosel çıktı.
ameliyat olması gerekiyor.ondan 6 ay sonra duruma göre işlemlere başlayacağız :(

hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inş canım.
kocaelinde mi yaptırdın tüp bebek işlemini öğrenebilir miyim

size tüp bebekle ile ilgili bir sorum olacak umarım bu konuda bilgisi olan vardır :KK43: 26 yaşındayım erkek infertilitesi nedeniyle normal bir şekilde çocuk sahibi olamıyoruz. sizce ikiz koyma (değişik bir tanım oldu ne denir bilemedim siz anladınız :) ) şeklinde tüp bebek işlemi yaparlar mı?
dipnot:tüp bebekte 1.denemede başarısız polduk :KK43: :KK43:
Merhabalar. Ben 25 ęyaşında hamile kaldım.2embriyo tranfer edildi. Ve ikisi de tuttu. Su an 15 aylik bir erkek bir kız evladım var. Doktor ikiz ister misin dedi. Bende evet dedim oldu öyle. Inşallah sizinde olur. Bizim bilinen sorunumuz yoktu. 5 yil olmayinca tüp bebeğe karar verdik. Ilk denememizde tuttu

Back
X