Tup bebekte ilk denemede başarılı olanlar, kaç yumurta toplandı kaçıncı güne giderek transferiniz ol

Brc48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
76
79
3
30
Arkadaşlar lütfen konuyu görenler cevap verip bana umut olabilir mi.
Ben şuanda opu işlemi yapılmış.2inci günde olup 12 tane yumurtamin ilerlediğini öğrendim. Sizce bu durum iyi mi.

Sizlerde kaç yumurta toplandı kaçıncı gün transfer için kullanıldı ve hamilemisiniz. Lütfen hamile olanlar yazarsa stresim biraz azalır belki

Merhaba benim amh 3 küsür yani rezervlerim güzel. Pco da değilim.sıkıntı bende değil eşimde sperm morfoloji ve hız sıkıntısı vardı ileri boyutta. Normal doz iğne kullandım ve 13 yumurta toplandı 11i olgun cıktı. 9u döllenmişti ilk gün ve 3. Güne 9u da geldi. Ancak 5.güne 6sı ulaşabildi. Eşim ve benim yaşımız da genc 26.

Benim de ilk denemede oldu çok şükür. 5 yumurta toplandı, 2 tanesi döllendi. Birisi tuttu.

Teşekkür ederim kızlar. İns Allah banada nasip eder.
Bizde de hiç bı sıkıntı yok.yas 24 eşim 29 yaşında.fakat olmadi. İns banada nasip olur.

Allah hayırlı etsin inşallah, ilk deneme tuttu bizim de . 7 yumurtam alındi biri transfer edildi. 26 yaşındayım

Çok güzel maşallah sana ve diğer kızlara. Banada nasip olsun ins ya. Dua edin kızlar banada.
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin. Yumurta sayın çok iyi bariz bir sorunda yoksa , gerisi Allah'ın izniyle olur inşallah.

Bana 2 tane transfer değil 1 tane yapacaklarmış. İns olur
Olur canım inşallah , olumlu düşün .hiç önemli değil 2-1 , önemli olan moral yüksekliği , pozitif düşünce. 1 tane olsun sağlıklı , hayırlı olsun .
Bol şans !

Selam kizlar ben Eylül sonu basladim ignelere 7 Ekim'de opu yapildi 3. Gun embriyosu yerlestirildi 3 tane orta kalite sebebide 10 yumurtadan saglikli bolunen sadece 3 tane kalmasydi ve yavaştı bolunmeleri doktor şansım artsn diye boyle bişey yapti 22 Ekim test gunumdu ilk denemede çok şükür ki pozirif sonuç aldım darisi bekleyen herkese

Ay canım sagsaglim dogsun ins. Çok sevindim mm.masallah

Evet iyi
bende 5 adet toplandı
5. güne 2 adet geldi
1 adet transferim oldu

3 yumurta mı koydu
hangş merkez orası yasın kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…