Merhaba benim amh 3 küsür yani rezervlerim güzel. Pco da değilim.sıkıntı bende değil eşimde sperm morfoloji ve hız sıkıntısı vardı ileri boyutta. Normal doz iğne kullandım ve 13 yumurta toplandı 11i olgun cıktı. 9u döllenmişti ilk gün ve 3. Güne 9u da geldi. Ancak 5.güne 6sı ulaşabildi. Eşim ve benim yaşımız da genc 26.Arkadaşlar lütfen konuyu görenler cevap verip bana umut olabilir mi.
Ben şuanda opu işlemi yapılmış.2inci günde olup 12 tane yumurtamin ilerlediğini öğrendim. Sizce bu durum iyi mi.
Sizlerde kaç yumurta toplandı kaçıncı gün transfer için kullanıldı ve hamilemisiniz. Lütfen hamile olanlar yazarsa stresim biraz azalır belki
Çok güzel maşallah sana ve diğer kızlara. Banada nasip olsun ins ya. Dua edin kızlar banada.Allah hayırlı etsin inşallah, ilk deneme tuttu bizim de . 7 yumurtam alındi biri transfer edildi. 26 yaşındayım
Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin. Yumurta sayın çok iyi bariz bir sorunda yoksa , gerisi Allah'ın izniyle olur inşallah.Çok güzel maşallah sana ve diğer kızlara. Banada nasip olsun ins ya. Dua edin kızlar banada.
Bana 2 tane transfer değil 1 tane yapacaklarmış. İns olur21 adet yumurta toplandı ,17’si döllendi .
5.gün 2 adet transferim oldu ,1 tanesi benimle . (Diğerleri donduruldu )Ve ilk denememdi
Olur canım inşallah , olumlu düşün .hiç önemli değil 2-1 , önemli olan moral yüksekliği , pozitif düşünce. 1 tane olsun sağlıklı , hayırlı olsun .Bana 2 tane transfer değil 1 tane yapacaklarmış. İns olur
Teşekkür ederim canım ins ya.Olur canım inşallah , olumlu düşün .hiç önemli değil 2-1 , önemli olan moral yüksekliği , pozitif düşünce. 1 tane olsun sağlıklı , hayırlı olsun .
Bol şans !
Ay canım sagsaglim dogsun ins. Çok sevindim mm.masallahSelam kizlar ben Eylül sonu basladim ignelere 7 Ekim'de opu yapildi 3. Gun embriyosu yerlestirildi 3 tane orta kalite sebebide 10 yumurtadan saglikli bolunen sadece 3 tane kalmasydi ve yavaştı bolunmeleri doktor şansım artsn diye boyle bişey yapti 22 Ekim test gunumdu ilk denemede çok şükür ki pozirif sonuç aldım darisi bekleyen herkese
Evet iyiArkadaşlar lütfen konuyu görenler cevap verip bana umut olabilir mi.
Ben şuanda opu işlemi yapılmış.2inci günde olup 12 tane yumurtamin ilerlediğini öğrendim. Sizce bu durum iyi mi.
Sizlerde kaç yumurta toplandı kaçıncı gün transfer için kullanıldı ve hamilemisiniz. Lütfen hamile olanlar yazarsa stresim biraz azalır belki
3 yumurta mı koyduSelam kizlar ben Eylül sonu basladim ignelere 7 Ekim'de opu yapildi 3. Gun embriyosu yerlestirildi 3 tane orta kalite sebebide 10 yumurtadan saglikli bolunen sadece 3 tane kalmasydi ve yavaştı bolunmeleri doktor şansım artsn diye boyle bişey yapti 22 Ekim test gunumdu ilk denemede çok şükür ki pozirif sonuç aldım darisi bekleyen herkese
Doktorumun tercih ettigi özel bı merkez ankara da yaş 253 yumurta mı koydu
hangş merkez orası yasın kaç?
Sağol canim cok cok teşekkür ederim rabbim isteyenlere en kisa zamanda tüm kalbimle dua ediyorum inanAy canım sagsaglim dogsun ins. Çok sevindim mm.masallah
Umarım okursunuz mesajımı .nerede yaptırdınız işlemınızı?21 adet yumurta toplandı ,17’si döllendi .
5.gün 2 adet transferim oldu ,1 tanesi benimle . (Diğerleri donduruldu )Ve ilk denememdi
Merhaba,yurtdışındayım ben .Umarım okursunuz mesajımı .nerede yaptırdınız işlemınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?