Tüp bebekte kaç kez kimyasal gebelik oldunuz ? Ve sonra hamile kalanlar

rnck9092

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2021
61
35
8
35
Merhaba hanımlar tüp bebekte kaç kez kimyasal gebelik geçirip sonrasında hamile kaldınız ?

Merhaba hanımlar tüp bebekte kaç kez kimyasal gebelik geçirip sonrasında hamile kaldınız ?
Mrb bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ikinci kimyasal gebeliğim hala düşük yapmadım beta baktırmak gerek ama ona bile isteğim yok çok moralim bozuk

Mrb bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ikinci kimyasal gebeliğim hala düşük yapmadım beta baktırmak gerek ama ona bile isteğim yok çok moralim bozuk
Bende merak ediyorum ilk denemeydi 2. De böyle olur mu diye korkuyorum ..ben adet oldum ama çok kısa sürdü cuma akşam oldum pazara bişey kalmamıştı resmen betama dün baktırdım 12 çıktı henüz tam sıfırlanmadı canım
Sizinki de tüp bebekmişsin ?

Bende merak ediyorum ilk denemeydi 2. De böyle olur mu diye korkuyorum ..ben adet oldum ama çok kısa sürdü cuma akşam oldum pazara bişey kalmamıştı resmen betama dün baktırdım 12 çıktı henüz tam sıfırlanmadı canım
Sizinki de tüp bebekmişsin ?
Evet tüp bebek en son 38 olan değerim bu gün tekrar baktır dık 246 çıktı tekrar yükselmiş doktorum iki gün sonra tekrar baktırmamı söylüyor çok moralim bozuk düşen beta hcg tekrar yükselmiş 3 gün kanamam oldu üstelik ama doktorum sürekli tekrar beta istiyor ne yapacağımı bilmiyorum😭

Back
X