10.tüp bebekte bulunan biri olarak simdiye kadar asla öyle birsey aklima gelmedi. Ne kadar yumurta cikarsa ve ne kadar kaliteli olursa bu bizim icin avantajdir. Ama tekrar cözüldügünde ayni olmaya bilir biranda o kaliteli embrolar bozula bilir veye gelisimi dura bilir. Bu düsüncenden uzak dur kendine haksizlik etmis olursun o embrolarda neler gizli sakli bunu ancak allah bilir embro kaliteli oldu diye bebek tutacak veya sakat kalmiyacak diye bisey yok. Bu kadar inci fikirli olma, herseyi anlik yasa ve olacagina birak ve dondurulacak embro bile varsa buna sükret cünkü donmuslarla yola devam etmek hem cok kolay hemde ilac kullanimi az yani hicte eziyetli degil. Vakti zamani gelince olur hersey allah hepimizin yolunu acik etsin.
sagol canim hepimize anne olmak nasip olur Insallah, en kisa zamanda.seni anlayabiliyorum ama bu kadar çok kafana takmamalısın benim 2 denememde de fazla döllenen olmadı o yüzden geriye kalanda olmadı
ama şöyle düşün her ne kadar kromozomlar kodlanmış olursa olsun onların yaşayabilmesi için annenin vücuduna ihtiyacı var tam bir bebek olmuyorlar aslında
döllenmiş olsa bile sonradan yaşayacaklarını bilemeyiz bunları düşünme ve tedavine odaklan bence
inşallah herşey istediğin gibi olur
seni anlıyorum arkadaşım
benim de 10 yumurtam döllenmişti 4 ü transfer oldu 6sı donduruldu ilk tutmadı diğerleri çözülünce dördü transfer oldu onlarda tutunmadı
aklım hep hastanedeydi doktor yeni yapalım şansın daha yüksek olur dedi hayır aklım orda onları önce denicem dedim istediğin kadar saklayabiliyosun ilk denemede hamile kalsan bile 2. çocuk için denersin arkadaşım bunun için ertelememelisin tedavini bol şanss
haklisin tabiiki de once kaliteli birkac ebro ciksin da hamile kalmaya umudum olsun diye dusunmeliyim. Bir bebegimi 11. Haftada kaybetmistim ordan kaldi icimde bu yarim kalmislik korkusu, ona da 22 ayda hamile kalabilmistim zaten. Simdi yine olmuyor ve tup bebege karar verince aklima ilk gelen yarim kalmislik duygusu oldu. Hamile kalmasam da kalan embroyalarda yine aklim kalir ama anliyorum demek istedigini haklisin bu kadar ince ayrintiya girmemek lazim. Secilen embriyolari da allah nasip ediyordur diye inaniyorum.
ınsallah bana bunu yazarken hamilesindir.
Sagol canim hepimize anne olmak nasip olur ınsallah, en kisa zamanda.
Canim cok sagol, iyiki dondurulmuslarla denemissin, o sansi da denemek lazim hamile de kalabilirdin sonucta. ınsallah dogal yoldan kavusursun bu sefer.
benim 7 tene iyi embryom oluştu 3 tanesi bana koyuldu 4 taneside donduruldu...senin düşündüğünü hiç düşünmedim..çünkü ilk denememde 5 tane 1.sınıf embryom oluştu ve hepsi bana koyulmuştu ondan dondurulmuşum kalmmamıştı..fakat 2.denememde yazdığım gibi kaldı ve ben dondurulmuşlarım var diye dahada rahattım bu olmasa onları deniycem diye düşünerek çok rahatladım....ve çok şükür bebeğim tuttu ama dondurulmuşlarıda saklayıp kesinlikle denemek istiyorum sonradan....
bebekteyiz bir sekilde ne yaparsak yapalim yazilandan otesine gecemiyoruz, ınsallah en yakinda zamanda dogal yoldan hamile kalirsin.
laubalicim Insallah icindeki can sana can katmaya devam eder ve saglicakla canina kavusursun. bak dusundugum gb dusunursen bu bir embroyla hamile kalirsan arkamda baska bebeklerimi biraktim da demezsin. Insallah mujdeni okuruz burdan sonrada caninin caniyla saglikla dogumdan geldiginiz gunleri.
dusunmedim desen de bir sekilde aklindaki ikinci bebegine onlari denerim diyorsun. cok sevindim hamile olduguna Allah nazarlardan korusun, saglikla dogurmayi nasip etsin Insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?