Tup bebekte kese kalp atisi??? ACİL

gezentigelin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
265
188
18
34
Arkadaslr merhaba

5.gun dondurulmus 2 embriyo transfer oldum

7. gun beta hcg 220
9. Gun beta hcg 550 (12 mart)

doktorun bilgisi var, ikiz gbi dedi, ama beni kontrole 18 martta gelirsen vajinal 26 martta gelirsen karindan bakariz dedi..

Bana cok uzak geldi tarih..
Benim gbi iki embriyo transferiyle yuksek beta hcg ye sahip olanlar kese yi kalp atisini nezaman gordunuz duydunuz?
Doktorum biraz salladi gibi geldi baska dr a gecmeyi dusunuyorum oyuzden fikir almak icin actm bu yaziyi

Gebelik oluştuktan sonra, tüp bebek ya da doğal yollar ile hamile kalmanızın hiç bir farkı kalmıyor.

Doktorunuz o tarihte gelin dediyse, bir bildiği olduğu için söylemiştir.
Beta değeri 1000 üzerine çıktığında karından görülür demişti zamanında doktorum.

Beklemek biraz zor sizi anlıyorum ama doktorunuza güvenin ya da güvendiğiniz başka bir doktor bulun kendinize.
Sağlıklı, keyifli bir gebelik geçirip, bebeğinizi (ya da bebeklerinizi)sorunsuz şekilde kucağınıza alırsınız umarım 🙏🏻☘️

Arkadaslr merhaba

5.gun dondurulmus 2 embriyo transfer oldum

7. gun beta hcg 220
9. Gun beta hcg 550 (12 mart)

doktorun bilgisi var, ikiz gbi dedi, ama beni kontrole 18 martta gelirsen vajinal 26 martta gelirsen karindan bakariz dedi..

Bana cok uzak geldi tarih..
Benim gbi iki embriyo transferiyle yuksek beta hcg ye sahip olanlar kese yi kalp atisini nezaman gordunuz duydunuz?
Doktorum biraz salladi gibi geldi baska dr a gecmeyi dusunuyorum oyuzden fikir almak icin actm bu yaziyi
Merhabalar cnm bir sorun olmaz beklemekle. Sadece dikkat et benim 6.haftada kanamam olmuştu. Şükür bebeğim tutundu. Kanama lekelenme olursa vakit kaybetmeden dr unuza başvurun. Çok aklınızda kalmasın istiyorsanız bir beta hcg daha baktırın. Çünkü tanıdığım tüm dr lar beta hcg 1000 olana kadar kan bakıyor. Bence tek gebelik gibi duruyor.dondurulmuş embriyo transferinde beta yüksek çıkar. Benimde 10.gün 420 çıktı. Tabi bellide olmaz belki ikizdir

Merhabalar cnm bir sorun olmaz beklemekle. Sadece dikkat et benim 6.haftada kanamam olmuştu. Şükür bebeğim tutundu. Kanama lekelenme olursa vakit kaybetmeden dr unuza başvurun. Çok aklınızda kalmasın istiyorsanız bir beta hcg daha baktırın. Çünkü tanıdığım tüm dr lar beta hcg 1000 olana kadar kan bakıyor. Bence tek gebelik gibi duruyor.dondurulmuş embriyo transferinde beta yüksek çıkar. Benimde 10.gün 420 çıktı. Tabi bellide olmaz belki ikizdir
Cok
Sagolun aciklamaniz icin.. dua edin hayirlisi olsun bende ikiz diyince endiselendim doktorumda tek olsa daha kolay takibi dedi.. hayrlisi neyse o olsn die dua ediyorum

6+0haftalıkken kanamam oldu.dr vajinal muayene etti kalp atışı var mı diye. Şükür vardı bu zamana geldik. Karından duymak için 8.haftada gidebilirsiniz en erken

Back
X